Angelina Jolie: «Κρατά» τον Brad Pitt με ένα «σκοτεινό» μυστικό!

Απειλεί ότι θα το αποκαλύψει και θα τον καταστρέψει!

Angelina Jolie: Εντυπωσιακή Στην Πρεμιέρα Του Maleficent στο Λονδίνο

Αν και έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που «έσκασε» σαν βόμβα ο χωρισμός του Brad Pitt από την Angelina Jolie, οι δυο τους δεν έχουν ακόμα επίσημο διαζύγιο στα χέρια τους. 

Το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα θέματα που το δένουν. Λίγο η επιμέλεια των έξι παιδιών τους, λίγο η μοιρασιά της περιουσίας του οινοποιείου παραγωγής του διάσημου κρασιού τους στη Γαλλία… η έκδοση του διαζυγίου έχει «κολλήσει» και δεν λέει να «ξεκολλήσει».

Σύμφωνα με την αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Οk!, ο ηθοποιός ανησυχεί πολύ για τη συμπεριφορά της πρώην συζύγου του, ενώ από την άλλη, η Jolie φοβάται πως ο Pitt, τώρα που έχει ξεπεράσει τον αλκοολισμό, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους και σκοπεύει να εμποδίσει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως ο μεγάλος αστέρας του Hollywood ενημερώθηκε από φίλο του για τη φημολογία που έχει ξεκινήσει εις βάρος του η πρώην σύζυγός του.

Συγκεκριμένα, η Jolie αφήνει να διαρρεύσει πως υπάρχει ένα σκοτεινό μυστικό το οποίο θα μπορούσε να καταστρέψει τον ηθοποιό και μάλιστα, απειλεί να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στο δικαστήριο, αν εκείνος την πιέσει!

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού που φέρεται να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, ανέφερε πως ο Pitt ξέρει ότι η κατάσταση δεν είναι ιδανική αλλά έχει σκοπό να παραμείνει θετικός για το καλό των παιδιών του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top