Ταξίδι στο Παρίσι για την Καινούργιου-Η έκπληξη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Ξεχωριστό Σαββαροκύριακο για την παρουσιάστρια

«Άρωμα»… Παρισιού θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο για την Κατερίνα Καινούργιου!

Η Καινούργιου παρέδωσε μαθήματα στιλ: Φόρεσε το καρό με τον καλύτερο τρόπο

Κατερίνα Καινούργιου: Βόλτα στην Κηφισιά με total black εμφάνιση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨If it sparkles...it’s mine...✨ GIᐯEᗩᗯᗩY Κορίτσια μου, 1 τυχερή θα κερδίσει το υπέροχο φορεμα μου από @lace___official Ακολουθήστε τα βήματα: 1. Κάντε like στην φωτογραφία 2.Follow @lace___official και @katken85 3.Tag 2 φίλες σας Καλή επιτυχία ... #newcollection #styleinspiration #womanwithstyle #katken #mystyle #fashionblogger #styleoftheday #letssparkle #amazingdress #fashionista photo by : @pauline_niarchou_photography heels: @nakshoes Για να ξεκινήσει υπεροχα η εβδομάδα σας...καλη επιτυχία!!!

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της ετοίμασε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε μέχρι τη γαλλική πρωτεύουσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα στα...λευκά 🌟 @zini_official ΔΩΡΟ για σας κορίτσια μου @zini_official !!! Κάντε like στην φωτο και μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει το σύνολο μου (τοπ και παντελόνι )!!! Δεν είναι ΥΠΕΡΟΧΟ ? Καλή επιτυχία αγάπες μου ♥️ #newcollection #totalwhitelook #ziniboutique #styleinspiration #womanwithstyle #katken #mystyle #styleoftheday #fashiongram photo credits: @pauline_niarchou_photography Καλό Σαββατοκύριακο αγάπες μου ...(και σας ευχαριστώ για τα υπεροχα μηνύματα σας...😚)

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι της στο Παρίσι και ξεκίνησαν οι εκπλήξεις. Η Κατερίνα άνοιξε την πόρτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και αντίκρισε μπαλόνια που στη βάση τους υπήρχαν διάφορες φωτογραφίες της.

Καινούργιου: «Δε θέλω πια να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή»

Καινούργιου: Το εντυπωσιακό δείπνο με τον σύντροφό της στο Τόκιο!

Η ίδια ανέβασε το εν λόγω βίντεο, αλλά και τη θέα που έχει το δωμάτιο της στο Instagram, δίχως ωστόσο να αποκαλύψει αν βρίσκεται μαζί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top