Η «προφητική» συνέντευξη της Markle: «Υπάρχω, δε ζω!»

«Κανείς δε με έχει ρωτήσει αν είμαι εντάξει»

Βίντεο από την πρώτη επίσημη έξοδο του μικρού Archie με τους γονείς του, Meghan Markle και Πρίγκιπα Harry

Μία άκρως συναισθηματική συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο: «Harry & Meghan: An African Journey» είχε δώσει η Meghan Markle κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της με τον Πρίγκιπα Harry στην Αφρική πριν από δυο μήνες!

Μάλλον, αποδείχτηκε προφητική η τότε συνέντευξή της αφού είχε δείξει ότι δεν είναι καλά. Χαρακτηριστική ήταν η απάντησή τους στους δημοσιογράφους ότι «υπάρχει, δε ζει». Επιπλέον, τα όσα είχε πει ο Πρίγκιπας Harry, φουντώνουν τις φήμες για μόνιμη μετεγκατάσταση του ζευγαριού εκτός Αγγλίας!

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle παραιτούνται από τα βασιλικά τους αξιώματα!

Ο Harry είχε μιλήσει ανοιχτά για το ενδεχόμενο να ζήσει με την σύζυγό του μόνιμα στην Αφρική μια μέρα: «Δε ξέρω αν θα μπορούσαμε να ζήσουμε στην Αφρική αυτή τη στιγμή. Μόλις γυρίσαμε από το Κέιπ Τάουν. Θα ήταν ένα φανταστικό μέρος για να έχουμε τη βάση μας, φυσικά θα ήταν. Αλλά με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, δε βλέπω πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε τη διαφορά που θα θέλαμε να κάνουμε. Η υπόλοιπη ζωή μας, όμως, ειδικά η δουλειά της ζωής μας, θα εστιάζει κυρίως στην Αφρική».

William - Kate: Βίντεο - ντοκουμέντο από το αεροπλάνο του «τρόμου»

Ο πρίγκιπας Harry μηνύει τα βρετανικά tabloids The Sun και Daily Mirror

Επίσης, η Δούκισσα του Sussex, όταν είχε ερωτηθεί για το «τίμημα» της έκθεσής της στο δημόσιο μάτι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είχε πει πως κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη και αυτό γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο όταν έχεις και ένα νεογέννητο.

Όταν μάλιστα, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι καλά, εκείνη είχε απαντήσει σχεδόν βουρκωμένη: «Σας ευχαριστώ που ρωτήσατε, γιατί σχεδόν κανείς δεν με έχει ρωτήσει ποτέ αν είμαι εντάξει. Αλλά μερικές φορές χρειάζεται να βλέπουμε και τι υπάρχει στο "παρασκήνιο’’».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top