Έλληνας τραγουδιστής μας δείχνει τους κοιλιακούς – φέτες του!

Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι;

 Η ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιεί» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Θάνου Πετρέλη και αυτό γιατί διαθέτει ένα άψογο κορμί. Ο γνωστός τραγουδιστής προσέχει πολύ τον εαυτό του και τη σωματική του υγεία, ακολουθώντας χρόνια τώρα, ένα υγιές πρόγραμμα διατροφής αλλά και γυμναστικής.

Λευτέρης Πανταζής: Κάνει μασάζ στον Θάνο Πετρέλη και γίνεται viral

Θάνος Πετρέλης: Φωτογραφίζεται με τις κούκλες κόρες του!

Το Facebook, κάνοντας ένα flash back στις φωτογραφίες του τραγουδιστή, έκανε repost της εικόνας του το 2011, όταν για τις ανάγκες φωτογράφισής του, πόζαρε με ανοικτό πουκάμισο, αποκαλύπτοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του, προκαλώντας ντελίριο κολακευτικών σχολίων από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Θάνος Πετρέλης που αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο NORTH, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Πάνο Καλίδη και τον Tus, κλέβει την παράσταση με το πρόγραμμα που παρουσιάζει, ενώ βρίσκεται εκ νέου στο στούντιο ηχογράφησης, για να ετοιμάσει με τον παραγωγό του Χριστόδουλο Σιγανό, το νέο τους τραγούδι, μετά και το τεράστιο καλοκαιρινό hit, «Πάω διακοπές τα λέμε», αλλά και το remix του «Να χαρώ τη Μαμά», όπως μπορείτε να δείτε, είναι στην ίδια άψογη σωματική φόρμα, όπως και 8 χρόνια πριν.  

Θάνος Πετρέλης

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top