Middleton: Οι στιλιστικές επιλογές της στο Πακιστάν έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Ακολούθησαν τα βήματα της Νταϊάνα

Με αεροσκάφος της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας (RAF) έφθασαν στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν το βράδυ της Τρίτης ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

To ζευγάρι πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην ισλαμική χώρα.

Σε σχετική ανακοίνωση το παλάτι του Kensington αναφέρει πως πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του δούκα και της δούκισσας του Cambridge στο Πακιστάν και «την πιο περίπλοκη περιοδεία» του ζευγαριού μέχρι σήμερα εξαιτίας των πολιτικών εντάσεων και των προβλημάτων ασφαλείας στην περιοχή. 

Ωστοσο, η Δούκισσα, όπως πάντα, έκλεψε τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές! Η Kate όταν κατέβηκε από το αεροσκάφος έλαμπε μέσα στο υπέροχο γαλάζιο-οινοπνευματί σύνολο του βρετανικού οίκου Catherine Walker αποτελούμενο από μίντι φόρεμα και παντελόνι.

Παρόμοιο ντύσιμο είχε κάνει και η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ένα από τα ταξίδια της στο Πακιστάν, το οποίο επισκεφθεί τρεις φορές στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού της έργου.

Το ζευγάρι μόλις προσγειώθηκε στο Πακιστάν / Φωτογραφία: Instagram

Το ίδιο βράδυ, η Δούκισσα έκανε εντυπωσιακή είσοδο στη λαμπερή δεξίωση, την οποία διοργάνωσε ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής.

Το βασιλικό ζευγάρι έφτασε στο Εθνικό Μουσείο του Πακιστάν με ένα πολύχρωμο tuk tuk. Μέσα από το ζωγραφισμένο με ζώα και λουλούδια όχημα, βγήκε πρώτα ο πρίγκιπας William, φορώντας παραδοσιακό sherwani.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε η Kate, η οποία ήταν απαστράπτουσα. Φόρεσε μια αστραφτερή, σμαραγδένια τουαλέτα δια χειρός Jenny Packham, με μακριά μανίκια, την οποία συνδύασε με ασημένια πέδιλα Jimmy Choo και σκουλαρίκια του brand Onitaa.

Το πρωί της Πέμπτης η Kate θέλησε να χαρίσει και πάλι έναν συμβολισμό, καθώς επέλεξε ένα ένδυμα, το οποίο έμοιαζε στην παραδοσιακή στολή του Πακιστάν.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα εμφανίστηκε στο Ισλαμαμπάντ με μια μπλε παραδοσιακή kurta, παντελόνι και πουκαμίσα, με μαντήλι του τοπικού σχεδιαστή Maheen Khan.

Η παραδοσιακή μπλε κούρτα αποτελεί ουσιαστικά ένα χαλαρό πουκάμισο με μακριά μανίκια, που φτάνει μέχρι τα γόνατα και το φορούν είτε άνδρες είτε γυναίκες σε χώρες όπως το Πακιστάν, η Ινδία και το Μπαγκλαντές. Στον ώμο είχε ένα μακρύ μαντήλι στον ώμο, ένα look, το οποίο συνδύασε με μπλε χαμηλές γόβες με λουράκι, αξίας μόλις 26 ευρώ και κρεμαστά σκουλαρίκια με μπλε πέτρες. 

Ο πρίγκιπας William, από την άλλη, επέλεξε ντύσιμο πιο δυτικού τύπου, με ένα θαλασσί πουκάμισο και μπλε παντελόνι, προκειμένου να μην ζεσταθεί από τις υψηλές θερμοκρασίες του Πακιστάν.

H συγκεκριμένη χώρα έχει ιδιαίτερη σημασία και για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς από εκεί καταγόταν ο σύντροφός της, καρδιοχειρουργός Χασνάτ Καν. Μάλιστα, οι φήμες της εποχής της, ήθελαν την πριγκίπισσα να σκέφτεται να μετακομίσει εκεί.
Λόγω της ιδιαίτερης σύνδεσής της με τη χώρα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πραγματοποιήσει και μεγάλο φιλανθρωπικό έργο στο Πακιστάν. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο τώρα ο βρετανικός Τύπος παρακολουθεί στενά τον πρίγκιπα William, θέλοντας να διαπιστώσει αν ο Δούκας θα ακολουθήσει το παράδειγμα της μητέρας του.

Εκτός του Ισλαμαμπάντ, ο William και η Kate αναμένεται να επισκεφθούν τη Λαχόρη. Επίσης, το ζευγάρι θα μεταβεί στις ορεινές περιοχές του βορρά, όπως και κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν στο δυτικό τμήμα, σύμφωνα με τον πρεσβευτή της Βρετανίας στο Πακιστάν Τόμας Ντρου.

Ο William και η Kate θα γίνουν οι μάρτυρες των προσπαθειών που καταβάλλει το Πακιστάν στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων στον τομέα της ασφάλειας, ανέφερε στις αρχές Οκτωβρίου το παλάτι του Kensington.

Ο Δούκας και η Δούκισσα σε αυτό το ταξίδι δεν πήραν μαζί τους τα τρία παιδιά τους, τον 5χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μόλις 1,5 έτους πρίγκιπα Λούις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top