Παλατζίδης:«Αναγκάζομαι να κάνω τρεις δουλειές για τα παιδιά μου»

Στο πάλκο παρόλο που έχει βγει στη σύνταξη

Δείτε την συνέντευξη του Τάσου Παλατζίδη στον Βαγγέλη Καράλη 

O αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Παλατζίδης δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Κρατάει χαμηλό προφίλ. Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα media, παρά μόνο μέσα από την δουλειά του που υπηρετεί πιστά εδώ και 47 χρόνια. 

Τον συναντήσαμε στο θέατρο Ριάλτο στις πρόβες για την παράσταση η «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» που πρωταγωνιστεί. Οι ήρωες του Αρκά ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες των κόμικς και ζωντανεύουν μέσα από έναν σπουδαίο θίασο ηθοποιών σε παραγωγή του Χρήστου Τριπόδη. 

«Ο Αρκάς δεν είναι απλά ένας γελοιογράφος, αλλά ένας στοχαστής. Έχουμε την ευκαιρία ως ηθοποιοί να τον ψάξουμε περισσότερο. Πρωταγωνιστής είναι η ίδια η παράσταση.» μας δηλώνει. 

Φέτος, τον βλέπουμε και στην τηλεόραση, αφού πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην Ψαρώνεις». Δε σταματά, όμως, εκεί. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στην παράσταση τα «Καινούργια Ρούχα του Βασιλιά» στο θέατρο Αλίκη. Όπως εξηγεί στο star.gr αναγκάζεται να κάνει τρεις δουλειές, ενώ έχει βγει στην σύνταξη: «Δεν μπορώ να ζήσω την οικογένειά μου μόνο με την σύνταξή μου. Οι οικονομικές δυσκολίες με αναγκάζουν να κάνω τρεις δουλειές για να ζήσω τα παιδιά μου. Μετά από 47 χρόνια θα προτιμούσα να έκανα μια δουλειά και όποτε ήθελα.» 

Έχει μάθει να δίνει από μικρός μάχες.Τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν εύκολα: «Έκανα πολλές δουλειές για να καταφέρω να βοηθήσω του γονείς μου. Έχω δουλέψει και σε οικοδομή και το βράδυ έκανα μαθήματα στο θέατρο.»

Ο Τάσος Παλατζίδης με τα παιδιά του 

Δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τους « Δέκα Μικρούς Μήτσους» και τη σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο Τάσος Παλατζίδης λέει ξεκάθαρα τη γνώμη του για τον λόγο που ο Λάκης δεν κατάφερε να «μπει» στα σπίτια των τηλεθεατών στην τηλεοπτική του επιστροφή.

«Δεν είχαμε την ίδια ψυχολογία όταν επιστρέψαμε τηλεοπτικά με τον Λάκη. Οι πολιτικές του τοποθετήσεις ήταν ένα βασικό στοιχείο που έπαιξε αρνητικό ρόλο, αλλά δεν ήταν αυτός ο μοναδικός λόγος.» 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top