Elton John: «Ο Michael Jackson ήταν ψυχικά ασθενής»

'Οσα γράφει ο μουσικός στην αυτοβιογραφία του για τον βασιλιά της ποπ

«Ψυχικά ασθενή» χαρακτηρίζει ο Elton John τον Michael Jackson στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Me».

10 χρόνια μετά - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη σορό του Michael Jackson

Διάσημος σταρ αφαίρεσε τον Michael Jackson από την περιοδεία του

Ο διάσημος Βρετανός μουσικός αναφέρει ότι γνώρισε τον τραγουδιστή όταν εκείνος ήταν 13-14 ετών και του έκανε πολύ καλή εντύπωση. «Ήταν το πιο φανταστικό παιδί που μπορεί κανείς να φανταστεί».

Τα χρόνια περνούσαν και η φήμη του Michael Jackson μεγάλωνε. Ο 72χρονος καλλιτέχνης παρακολουθούσε τα βήματά του αλλά και τη συμπεριφορά του σημειώνοντας ότι ανησυχούσε για την ψυχική του υγεία.

Ο ίδιος επιχειρηματολογεί γράφοντας μέσα στις σελίδες του βιβλίου του: «Κάποια στιγμή άρχισε να απομονώνεται από τον κόσμο και να απομακρύνεται από την πραγματική ζωή με έναν τρόπο που θύμιζε τον Elvis Presley. Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του και ένας Θεός ξέρει τι φάρμακα /ναρκωτικά του χορηγούσαν, αλλά τα επόμενα χρόνια κάθε φορά που τον συναντούσα σκεφτόμουν πως ο καημένος ο τύπος τα έχει εντελώς χαμένα».

Elton John: Κινδύνευσε να πεθάνει έπειτα από ένα σοβαρό χειρουργείο!

Elton John: Ζητά μποϊκοτάζ των social media για να αντιμετωπιστεί η ομοφοβία

Στη συνέχεια, ο Elton John εξηγεί ότι δεν τα λέει με έναν ανάλαφρο τρόπο, η χαριτολογώντας: «Δεν το εννοώ με τον ελαφρύ τρόπο. Ήταν πραγματικά ψυχικά άρρωστος. Είχε γίνει ένα άτομο που ένιωθες άβολα και αμήχανα όταν βρισκόσουν μαζί του».

Η αναφορά του  Elton John στο πρόσωπο του Michael Jackson συνεχίζεται και κάποια στιγμή στέκεται σε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που είχε διοργανώσει στην έπαυλή του και μεταξύ των διάσημων καλεσμένων ήταν και ο βασιλιάς της pop. Ήταν ανήσυχος και άρχισε να περιπλανιέται μέσα στη βίλα. Ο Elton John έπειτα από λίγη ώρα τον βρήκε να παίζει με τον γιο του οικονόμου του.
«Για κάποιο λόγο ο Michael έμοιαζε να μην μπορεί να χειριστεί την ιδέα να κάνει παρέα με ενήλικα άτομα», γράφει στις σελίδες το βιβλίου ο Βρετανός μουσικός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top