Άγγελος Μπράτης στο star.gr: «Έχουμε σοκαριστεί με τον θάνατο της Σοφίας»

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής μίλησε για τη συνεργασία τους

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της μόδας με τον θάνατο της σχεδιάστριας ρούχων και κοσμημάτων, Σοφίας Κοκοσαλάκη, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, από καρκίνο.

Έφυγε από τη ζωή στα 47 της η σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης, είχε συνεργαστεί μαζί της πριν από δυο χρόνια στην έκθεση του γνωστού δημιουργού, Γιάννη Τσεκλένη.

«Η Σοφία ήταν η πρώτη σύγχρονη σχεδιάστρια που ξεχώρισε παγκοσμίως με την υπέροχη δουλειά της. Έφτιαχνε φορέματα-γλυπτά και αργότερα εξαιρετικά κοσμήματα. Είχαμε συνεργαστεί πριν από δυο χρόνια στην έκθεση του κ. Τσεκλένη. Έχουμε σοκαριστεί όλοι με τον θάνατό της, ήταν πολύ νέα… Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της» είπε στο star.gr ο κ. Μπράτης. 

Γιάννης Τσεκλένης-Σοφία Κοκοσαλάκη-Άγγελος Μπράτης

Η Σοφία Κοκοσαλάκη ζούσε και εργαζόταν στο Λονδίνο, ενώ είχε αφήσει πίσω της την παραγωγή του ομώνυμου pret a porter της και εστίαζε στο κόσμημα, ενώ συνέχιζε και τις ειδικές παραγγελίες ρούχων.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ήταν εκείνη που έφερε πίσω στη μόδα το αρχαιοελληνικό στιλ σε συνδυασμό με πιο σύγχρονα στοιχεία.

Η τελευταία συνέντευξη της Κοκοσαλάκη:«Στα 89 μου θα μετακομίσω στην Κρήτη»

Ήταν παντρεμένη και είχε αποκτήσει μια κόρη. Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο, η ταλαντούχα σχεδιάστρια είχε δώσει μία συνέντευξη στο «Κ» της Καθημερινής, όπου είχε παρουσιάσει τη δουλειά της και είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων πως κάποια στιγμή ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη, από όπου καταγόταν.

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top