Οικονομάκου: Ζω μια κανονική καθημερινότητα μαγειρεύοντας & σφουγγαρίζοντας

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος της;

Τι είχε πει σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Μάξιμου.

Αθηνά Οικονομάκου: Ανυπομονεί για δεύτερο παιδί

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη μυστική βάφτιση του γιου της


Η ίδια δεν έκρυψε ότι από τη στιγμή που έγινε μανούλα άλλαξαν οι προτεραιότητες της, αλλά και ο τρόπος σκέψης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πάντα είμαι χαρούμενη όταν συναντώ την @elenimenegaki αλλά τώρα είμαι ένα τσακ παραπάνω! Και πήρατε μία μικρή γεύση από τη νέα συλλογή που έρχεται από @projectsoma και είδατε μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια της συλλογής του @allover.gr ! Εγώ είμαι super χαρούμενη, εσάς πως σας φάνηκαν; Στείλτε μου τα σχόλια σας🥳 __________________________________ Hair/Make up: @thanosvogiatzis Styling: @nikolpanagiotou _____________________________________ #actresslife #tvshow #EleniMenegaki #ProjectSoma #ElaStiThesiMou #AlloverByAthinaOikonomakou #newcollection #lovemyjob

A post shared by Athina (@athinao1konomakou) on

«Το παιδί ανατρέπει τα πάντα. Όλη την καθημερινότητα, τις προτεραιότητες, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα, τις παρέες σου ακόμα. Κι είναι απόλυτα φυσιολογικό».

Οικονομάκου & Μιχόπουλος βάπτισαν τον γιο τους κάτω από άκρα μυστικότητα!

Οικονομάκου: Η διακόσμηση και οι καλεσμένοι στη βάπτιση του γιου της!


Όσο για το τι αναθεώρησε έπειτα από τη γέννηση του γιου της Μάξιμου; «Δεν ξέρω αν αναθεώρησα. Σίγουρα με επηρεάζουν λιγότερο κάποια πράγματα και έχουν άλλα προτεραιότητα στη ζωή μου», τόνισε η ηθοποιός στο περιοδικό Gala.

H Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης των social media και συχνά πυκνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της. Τι απαντά όμως σε κάποιους που της ασκούν σκληρή κριτική για τον τρόπο ζωής της; «Κάποιοι μου λένε «σου βγάζω το καπέλο» κι άλλοι «εντάξει μας έχεις ζαλίσει με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Μη μας δείχνεις άλλο τον πλούτο». Δεν κάνω αυτό όμως. Εγώ στη Σαντορίνη ζω σε ένα κανονικό σπίτι με τους φίλους μου που έρχονται και τους φιλοξενώ γιατί ο άντρας μου εργάζεται και λείπει, με το παιδάκι μου, με τον σκύλο μας, ; Δεν έχω όμως λόγο να δείξω αυτό για να με συμπονέσει κάποιος και να πείσω ότι είμαι μια φυσιολογική κοπέλα. Δε θεώρησα ποτέ ότι δεν είμαι φυσιολογική κοπέλα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top