Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος!

Πόζαρε μαζί με τη Βίκυ Καγιά

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε πώς ήταν την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Τότε πόζαρε μαζί με την καλή της φίλη, Βίκυ Καγιά.

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον δημοφιλή φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά: τη Ροζαλία και τον Μιχάλη. 

Η art director του GNTM είναι ιδιαίτερα αυστηρή στο show και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις με τις ατάκες της!

Η Ζενεβιέβ έχει σπουδάσει Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα δούλεψε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου. Παράλληλα, εργαζόταν ως μοντέλο με σπουδαίους σχεδιαστές όπως: Γιώργος Ελευθεριάδης, Λουκία, Filep Motwary and Orsalia Parthenis, ενώ έχει περπατήσει σε πολλά catwalk.

H «γκουρού» του GNTM ταξίδεψε έως την κεντρική και τη νότια Αμερική, αναζητώντας την έμπνευση και όχι μόνο. Λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας, με τη δουλειά της να αναγνωρίζεται και να έχει δημοσιευτεί σε μεγάλους ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών. Από το 2014 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top