Στέλιος Ρόκκος: «Δεν υπήρξα ακριβοπληρωμένος τραγουδιστής»

Μίλησε για τη Λελέ, τη σύντροφο της ζωής του

Ασχολείται με την ξυλογλυπτική ενώ ετοιμάζεται να κάνει και τη δική του έκθεση. Ο άνθρωπος που εμπιστεύεται πιο πολύ τα τελευταία χρόνια της ζωής του, δεν είναι άλλος από τη σύζυγό του, τη Λελέ.Ο Στέλιος Ρόκκος όταν έχει κέφια, είναι αποκαλυπτικός και μας αφήνει να μοιραστούμε μαζί του στιγμές της καθημερινότητάς του. 

«Η Λελέ με ντύνει για να της ταιριάζω, είναι απίστευτο αυτό που περνάω!» είπε με το χιούμορ στη συνέντευξη που έδωσε στη «Φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην εδώ και καιρό συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου που μπαίνει φέτος στη μουσική τους παρέα. 

Ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε και στο αν θα πήγαινε ως μέλος στην κριτική επιτροπή κάποιο talent show. «Από τη μία μου αρέσει πάρα πολύ να βρισκόμουν σε αυτή την τηλεοπτική παρέα με τον Σάκη και την Έλενα, από την άλλη με το που θα πέρναγαν μία-δυο εβδομάδας θα δημιουργούσα πρόβλημα αν πήγαινα στο The Voice».

Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος υποδέχονται την Έλενα Παπαρίζου

Στέλιος Ρόκκος: «Η γυναίκα μου με θέλει για τα λεφτά μου»

Ήταν ποτέ από τους καλλιτέχνες με υψηλό κασέ; «Ποτέ δεν υπήρξα ακριβοπληρωμένος τραγουδιστής. Ο τρόπος που στηνόμουν μουσικά δεν ήταν για να με χτίσουν με λουλούδια» εξομολογήθηκε, τονίζοντας ότι θα τραγουδάει όσο αντέχει.  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top