Η Δήμητρα Ματσούκα… σνομπάρει το Όσκαρ έναντι του Χρυσού Φοίνικα!

Όσα είπε σε συνέντευξή της η Ελληνίδα «Jackie O»

Με αφορμή τη νέα της παράσταση «Ωνάσης - Τα θέλω Όλα», η Δήμητρα Ματσούκα που υποδύεται την Τζάκι Κένεντι, μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αποτελεί ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols της εγχώριας σόουμπιζ, με την ίδια να δηλώνει ότι είναι ένας τίτλος που δεν την αγχώνει, καθώς δεν τον κυνήγησε ποτέ.

Δήμητρα Ματσούκα: «Έχω κάνει ψυχανάλυση αλλά δε με βοήθησε»

Δήμητρα Ματσούκα: Θέλει ο ερωτισμός της να μένει... ανερμήνευτος

Ακόμη, αναφέρθηκε στην ηλικία και στον χρόνο που περνάει. «Η ηλικία δε με ενοχλούσε ποτέ. Σημασία έχει αυτό που εκπέμπει κάποιος κι όχι τα νούμερα στα χαρτιά» είπε στην κάμερα.

Η Δήμητρα μίλησε και για τον ρόλο της «Γωγώς» στο σίριαλ «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» που την έκανε γνωστή: «Δεν θα ξαναέκανα ρόλο σαν τη Γωγώ στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” γιατί δεν μου αρέσει να δουλεύω σε πλατό και με αυτού του είδους το γύρισμα. Όχι, όμως, ότι δεν αγάπησα τη Γωγώ. Ήταν μια συγκεκριμένη ηρωίδα και δεν συνδεόταν με αυτά που ήθελα να κάνω στο θέατρο μετά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο επαγγελματικό της απωθημένο που δεν είναι άλλο από έναν Χρυσό Φοίνικα αντί ενός Όσκαρ, αφού προτιμάει τις ταινίες του Φεστιβάλ των Καννών.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top