Λιανός: «Δεν υπάρχει θέμα μοιρασιάς με την κυρία Τανιμανίδη»

Όλες οι λεπτομέρειες για την αποχώρηση της Τάμτα

O Γιώργος Λιανός θα είναι ο παρουσιαστής του «The Voice» μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα μετά από πολλές φήμες και δεκάδες  ονόματα που ακούστηκαν για το μουσικό ριάλιτι.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για όλες τις λεπτομέρειες αλλά και για το όνομα της Τάμτα, που ακουγόταν για την παρουσίαση:

Η αλήθεια είναι ότι το ήξερα κάποιες μέρες πριν, αλλά πρέπει να τηρηθεί μια σχετική διακριτικότητα και να ανακοινωθεί όταν νιώσει έτοιμο το κανάλι

Όσο για τη συνεργασία του με τη Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Με κυνηγάει η οικογένεια Τανιμανίδη. Είχα έξι μήνες τον Σάκη στον Άγιο Δομίνικο, τώρα έχω τη Χριστίνα. Μια χαρά. Η αλήθεια ήταν πως υπήρχαν 4-5 ονόματα για την παρουσίαση του Voice. Ίσως και παραπάνω. Η άποψη που επικράτησε ήταν αυτή του διδύμου. Εμένα και της κυρίας Τανιμανίδη. Δεν υπάρχει θέμα μοιρασιάς. Έχουμε μια πολύ καλή φιλική σχέση και όλα θα κυλήσουν ομαλά και οικογενειακά. Με την Τάμτα δεν έχω μιλήσει καθόλου. Άκουσα κι εγώ το όνομά της».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι σήμερα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα:

«Στην πρώτη επικοινωνία που είχα με τη Χριστίνα ήταν πολύ χαρούμενη που κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση, γιατί δεν έχει ασχοληθεί με κάτι τηλεοπτικό στο παρελθόν. Χαίρεται πολύ που θα είμαστε μαζί πάνω στη σκηνή, γιατί βλέποντάς με νιώθει άνετα»!

Επιπλέον, ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε το ρεπορτάζ «Στη Φωλιά των Κου Κου» σχετικά με το «όχι» που είπε η Τάμτα στην παραγωγή για την παρουσίαση.

Η πρόταση ήταν πολύ δελεαστική και η σχέση με την παραγωγή εξαιρετική, αφού είναι η ίδια παραγωγή του «Super Idol» που ανέδειξε την Τάμτα. Ο χρόνος για να προετοιμαστεί ήταν πολύ λίγος δεδομένου ότι δεν είναι παρουσιάστρια και τα γυρίσματα ξεκινάνε σήμερα, Δευτέρα.

Έτσι, ύστερα από πολλή σκέψη και απανωτές συσκέψεις και κουβέντες, η Τάμτα αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση.

Να σημειωθεί ακόμα, ότι η θέση του Κωστή Μαραβέγια θα πάρει η Ελεονώρα Ζουγανέλη. 

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top