Θετικός στον ιό HIV παρουσιαστής του Netflix

Πότε και πώς διαγνώστηκε;

O Jonathan Van Ness αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λέγοντας πως ζει με τον ιό HIV.

Ο 32χρονος, ο οποίος είναι ένας από τους πέντε παρουσιαστές της εκπομπής «Queer Eye» του Netflix, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην κατάσταση του μέσα από το βιβλίο του με τίτλο «Over The Top».


Όλα ξεκίνησαν σε ηλικία 25 ετών, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε την ώρα που εργαζόταν σε κομμωτήριο.
Μετά από αυτό το περιστατικό επισκέφθηκε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Planned Parenthood και την επόμενη μέρα έμαθε πως ήταν οροθετικός.

 


«Έχω εφιάλτες κάθε βράδυ τους τελευταίους τρεις μήνες, γιατί φοβάμαι να είμαι τόσο ευάλωτος απέναντι στους ανθρώπους», δηλώνει ο 32χρονος κομμωτής στους New York Times.

Ο ίδιος δεν έκρυψε και την ανησυχία για την κυκλοφορία του βιβλίου του, αφού, όπως είπε, μέσα γράφει για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, αλλά και τους εθισμούς του σε ουσίες. Ο παρουσιαστής προετοιμάζεται ψυχολογικά από το καλοκαίρι, καθώς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του αναγνωστικού κοινού και όχι μόνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top