Αμαλία Αρσένη: «Κρατάω στη μνήμη μου τον πατέρα μου με αγάπη και περηφάνια»

Η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική καριέρα

Η κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκα Κατσέλη, Αμαλία, κάνει καριέρα ως ηθοποιός και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, τη ζωή της σήμερα και τα όνειρά της! 

Με τη μητέρα της Λούκα Κατσέλη

Η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική καριέρα ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση και μίλησε για όλα στην εφημερίδα Μπαμ, και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη!

- Προέρχεσαι από μια οικογένεια πολιτικών. Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική; Πώς αντέδρασαν οι γονείς σου στην απόφασή σου;

«Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο και το οικογενειακό μου περιβάλλον με στήριξε απόλυτα στην συνειδητή μου επιλογή. Αγαπούσα και αγαπώ την λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τον μαγικό κόσμο του θεάτρου ειδικά όταν σε αυτό ενέχεται η έννοια της κοινωνικής προσφοράς».

- Έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς στο μέλλον με την πολιτική;

«Το θέατρο είναι μια μορφή πολιτικής πράξης και κοινωνικής παρέμβασης. Με καλύπτει απόλυτα προς το παρόν!»

- Θεωρείς ότι τα ονόματα των γονιών σου, «άνοιξαν πόρτες» ή ίσως κάποιοι σε έβλεπαν στην αρχή της καριέρας σου με καχυποψία.

«Αν σε αντέξει η σκηνή θα φανεί στο χειροκρότημα. Η γνώμη των συναδέλφων και του κοινού δεν επηρεάζεται από τέτοια δεδομένα όταν η κρίση είναι αυθεντική και αντικειμενική.»

- Ποια είναι τα «εφόδια» που έχεις πάρει από τους γονείς σου και πώς πιστεύεις ότι έπαιξαν ρόλο στην ζωή σου;

«Η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η πίστη στον άνθρωπο είναι αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκα και είχα ως πρότυπα.»

- Την απώλεια του πατέρα σου πώς την διαχειρίστηκες, πώς θυμάσαι τον Γεράσιμο Αρσένη;

«Κάθε απώλεια μας ωριμάζει και μας εξελίσσει όσο και αν αυτή η πορεία είναι ανηφορική και επίπονη. Φυσικά μια τόσο βαθιά και προσωπική σχέση δεν αποτυπώνεται με λόγια. Είναι κάτι που κρατάω στη μνήμη μου μόνο με αγάπη και περηφάνεια.»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top