Παύλος Σιδηρόπουλος: Ποιήματά του έγιναν τραγούδια

«Εξακρίβωση» είναι ο τίτλος του album

άλμπουμ «Εξακρίβωση»

Η Δήμητρα Γαλάνη, οι Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας που ηχογραφούν πάλι μαζί μετά από 20 χρόνια (!) και η Angelika Dusk τραγουδούν σε μελοποίηση Δημήτρη Καρρά, ποιήματα του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Ο δίσκος «Εξακρίβωση» που θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένος το Φθινόπωρο θα περιέχει 13 μελοποιημένα ποιήματα και 5 απαγγελίες ποιημάτων του Παύλου Σιδηρόπουλου. Τα ποιήματα αυτά κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά σε βιβλίο με τίτλο «Έχω μια θλίψη για τα μακρινά αριστουργήματα».

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος αποκαλύπτει μέσα από τα ποιήματά του ότι εκτός από ένας τραγουδοποιός, είναι και ένας εξαιρετικός ποιητής με καίριο και ευαίσθητο λόγο, προφήτης και διανοούμενος του καιρού του.

Ο Δημήτρης Καρράς καταφέρνει να μελοποιήσει τα ποιήματα με σεβασμό στο κείμενο αλλά και έμπνευση, αποδίδοντας με τρόπο λιτό αλλά σαφή την ατμόσφαιρα των τραγουδιών του Παύλου.

Στην «Εξακρίβωση» συμμετέχουν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές: 

Δήμητρα Γαλάνη, Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Θηβαίος, Ορφέας Πέρίδης, Μίλτος Πασχαλίδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Angelika Dusk, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Βιολέτα Ίκαρη.

Οι απαγγελίες έχουν αποδοθεί με συναισθηματική ένταση από τους: 

Γιώργο Κιμούλη, Λίλιαν Χαριτάκη Άσιμου, Σωτήρη Καλυβάτση, Αγγελική Σεΐδου, και Δημήτρη Βραχνό.

Τα τραγούδια «Χαμένο αγόρι», «Ο φράχτης ήτανε ανοιχτός» και «Εν αρχή ην ο άνθρωπος» κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top