Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Τάκη Σπυριδάκη

Πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Με σπαραχτικά μηνύματα αποχαιρετά ο καλλιτεχνικός κόσμος τον ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη, ο οποίος πέθανε χθες σε ηλικία 61 χρόνων. 

Ο Τάκης Σπύριδάκης δεν ήταν ένας απλός ηθοποιός. Είχε βραβευθεί πολλές φορές και ως σκηνοθέτης. Η τελευταία του εμφάνιση, ήταν στη θεατρική παράσταση «Άγριος Σπόρος» μία παράσταση που ο ίδιος την είχε χαρακτηρίσει σταθμό στην καριέρα του. Είχε μάθει για την ασθένεια και όμως, δεν κατέβαινε από το σανίδι ανέφερε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου στο δελτίο ειδήσεων του Star.


«Θαυμάσαμε τον Τάκη , όταν έμαθε ότι έχει αυτό που έχει. Υπήρξαν παραστάσεις που ενώ το είχε ήδη μάθει πως νοσεί συνέχιζε να συμμετέχει στην παράσταση μέχρι που θα έπρεπε να πάει για την θεραπεία του» τόνισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Θεάτρου επί Κολωνώ, Γιώργος Χατζηνικολάου.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.  

«Αντίο Μπαλούρδε μου αγαπημένε...Σε ευχαριστώ για τη σκυτάλη σου, θα την κρατάω σαν φυλαχτό» έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Instagram.

 

 

«Ζήτησες άδεια από το λοχαγό σήμερα και την πήρες ρε γμτ.. #λουφακαιπαραλλαγη_στονουρανο» τον αποχαιρέτησε η Σεμίνα Διγενή.

Επέστρεφε πάντα στην Αίγινα που τόσο αγάπησε

Ο Τάκης Σπυριδάκης μπορεί να εγκατέλειψε σε μικρή ηλικία την Αίγινα, όμως, όποτε έβρισκε ευκαιρία ήταν πάντοτε εκεί.

«Δεν έπαψε ποτέ του να επισκέπτεται την Αίγινα. Διατήρησε τους δεσμούς του και με την οικογένειά του και με τους φίλους του, τους συμμαθητές του. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Αίγινα και για αυτό του άρεσε να ασχολείται με τα κοινά και να προσφέρει και αυτός» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας φίλος του ο Σταύρος Καλαμάκης.  

«Ήταν ένας άνθρωπος απλός , πολύ ευγενικός, φιλικός με όλους . Τον αγαπούσαν όλοι στην Αίγινα. Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος» ήταν τα λόγια της επιχειρηματία Μαρίας Ιωάννου. 

Η κηδεία του Τάκη Σπυριδάκη θα γίνει τη Δευτέρα από το Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top