Τα ξεχωριστά γενέθλια της κόρης του Κρατερού και της Κατερίνας

Oι υπέροχες αθλητικές δραστηριότητες και οι ξεχωριστές ευχές

Τα γενέθλιά της είχε στις 14 Σεπτεμβρίου η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και οι γονείς της, της ετοίμασαν την πιο ωραία γιορτή.

Η Αέλια που πλέον είναι 8 χρόνων,  γιόρτασε σε ένα πάρκο περιπέτειας, όπου οι φίλοι της είχαν τη δυνατότητα να κάνουν κάποιες δραστηριότητες και sports. Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε τις ευχές του στην κορούλα του μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, γράφοντας:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήλιε μου να τα εκατοστήσεις! Ο,τι πιο όμορφο και ευτυχισμένο να το έχεις και να το χαρείς! Να είναι η ζωή σου και εσυ ομορφη χαρούμενη φωτεινη και λαμπερή! Να γιορτάζεις πάντα τα γενέθλια σου με αυτό το κέφι και με αυτή τη χαρά!! Πάντα ευγνώμων και τυχερος που έχοντας εσένα, για κορη μου ,με κανεις τον πιο τυχερό μπαμπά του κόσμου!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ που με κανεις κάθε μέρα καλυτερο άνθρωπο ! ❤️☀️🙏 #adventureparkmalakasa #elprofessorchallenge #mamapiniata #adventure #adventures #adventurer #adventurepark #climbing #climb #climber #play #girl #birthdaygirl #birthday #party #birthdayparty #green #trees #forest #starwars #darthvader #black #piniata #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ krateroskatsoulis στις

 

«Ήλιε μου να τα εκατοστήσεις! Ο,τι πιο όμορφο και ευτυχισμένο να το έχεις και να το χαρείς! Να είναι η ζωή σου και εσυ ομορφη χαρούμενη φωτεινη και λαμπερή! Να γιορτάζεις πάντα τα γενέθλια σου με αυτό το κέφι και με αυτή τη χαρά!! Πάντα ευγνώμων και τυχερος που έχοντας εσένα, για κορη μου ,με κανεις τον πιο τυχερό μπαμπά του κόσμου!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ που με κάνεις κάθε μέρα καλυτερο άνθρωπο!».

Το ίδιο τρυφερά ήταν και τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου.

 

 

«Αυτό που ευχήθηκες έχοντας τα χεράκια σου ανοιχτά προς το δάσος, αυτό θα βάλω τα δυνατά μου να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις. Φως μου. Υπέροχη, ευγενική, ανατρεπτική μου Αέλια, να σε χαιρόμαστε! Σε λατρεύω» ευχήθηκε στη μοναχοκόρη της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top