Mελέτη:«Υπέφερα από μετεγχειρητικούς πόνους, δυσκολευόμουν να σηκωθώ»

Η παρουσιάστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της και την κόρη της, Αλεξάνδρα

Ελεονώρα Μελέτη

Για το πλασματάκι που ήρθε στη ζωή της πριν από ενάμιση χρόνο και την έκανε ομορφότερη, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Αλεξάνδρα, όπως, τόνισε η παρουσιάστρια γεννήθηκε  με καισαρική καθώς η Ελεονώρα είχε κάνει παλαιότερα ένα χειρουργείο στη μήτρα και έτσι δεν είχε άλλη επιλογή. Επίσης και το μωρό είχε περιτύλιξη ομφάλιου λώρου. 

Ελεονώρα Μελέτη: «Ο Θοδωρής είναι αρσενικό παλαιάς κοπής»

«Και για αυτή μου την απόφαση δέχτηκα κάκιστη κριτική. Υπήρξε σχόλιο κάτω από φωτογραφία μου στο instagram που έλεγε "Τι να μας πεις κι εσύ που έχεις κάνει καισαρική"! Και άλλα τύπου ότι εμείς οι διάσημες πάμε με ραντεβού μην τυχόν και πονέσουμε. Ξέρουν όμως εκείνες που δεν έχουν κάνει καισαρική ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο; Εγώ μάλιστα αποφάσισα να μην πάρω παυσίπονα για να μην περάσει τίποτε στο γάλα του θηλασμού, οπότε υπέφερα από αφόρητους μετεγχειρητικούς πόνους» δήλωσε στο περιοδικό Celebrity ενώ όπως τόνισε δυσκολευόταν να σηκωθεί ακόμα και από το κρεβάτι.

Η Ελεονώρα δε μετάνιωσε που δεν έγινε μητέρα νωρίτερα καθώς δε θα ήταν έτοιμη. Όπως επισημαίνει με τον Θοδωρή ήταν το κατάλληλο timing. Ανέφερε δε πως  δεν έψαχνε την ολοκλήρωση με τον ερχομό ενός παιδιού καθώς η ζωή που ζούσε της άρεσε.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top