Γνωστός τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο στον οισοφάγο στο 4ο στάδιο!

«Δε θέλω να κρατήσω μυστικό το γεγονός ότι έχω καρκίνο»

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Eddie Money, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο στον οισοφάγο στο τέταρτο στάδιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος μεσουράνησε δεκαετίες του ‘70 και του ’80 έμαθε τα δυσάρεστα νέα όταν πήγε να κάμει κάποιες εξετάσεις ρουτίνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The waiting is the hardest part, but luckily you’ll be getting Brand New Day even sooner than expected! Pre-order the album now, it’s out everywhere on July 5th! Very excited for this album.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eddie Money (@imeddiemoney) στις

Ο 70χρονος καλλιτέχνης θέλησε να μοιραστεί τα δυσάρεστα νέα με τους θαυμαστές του λέγοντας χαρακτηριστικά στο κανάλι AXS TV, όπου παίζεται μια σειρά για τη ζωή του: «Δε θέλω να κρατήσω μυστικό το γεγονός ότι έχω καρκίνο. Θέλω να είμαι ειλικρινής με όλους. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι ο καρκίνος υπάρχει, αλλά δεν πεθαίνουν όλοι, όπως γινόταν τη δεκαετία του ‘50 και του ‘60. Θα ζήσω πολύ καιρό; Ποιος ξέρει; Είναι στο χέρι του θεού».

Στο πλευρό του, αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι η  σύζυγός του Laurie, η οποία πρόσθεσε: «Ο Eddie έχει διαγνωστεί με καρκίνο του οισοφάγου σε στάδιο 4. Είναι στον οισοφάγο, στην κορυφή του στομάχου κι επίσης εξαπλώνεται στο συκώτι του».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hampton Beach really knows how to party! Thank you for having me last week! @kstephan38 really captured the night!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eddie Money (@imeddiemoney) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top