Δείτε πως αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ο απολογισμός της ηθοποιού

Το φετινό καλοκαίρι για την Ντορέττα Παπαδημητρίου περιελάμβανε μικρές αποδράσεις, αλλά και ολιγοήμερες διακοπές με σκάφος στο Ιόνιο παρέα με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Μουτσινάς –Συνατσάκη-Παπαδημητρίου: «Οργώνουν» τα ελληνικά νησιά με σκάφος!

Οι διακοπές για την ηθοποιό – παρουσιάστρια τελείωσαν και εκείνη έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Η ίδια αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, λίγο πριν αρχίσει η νέα σειρά του Alpha με τίτλο «Κρατάς Μυστικό», στην οποία θα την απολαύσουμε τη νέα σεζόν.

Πόσταρε μια φωτογραφία της στο ηλιοβασίλεμα που φαίνεται το  καλοσχηματισμένο και γραμμωμένο κορμί της και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Γέμισε η ψυχή μου από θάλασσα, καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα και όμορφες αναμνήσεις και κάπως έτσι ,με γεμάτες μπαταρίες, είμαι έτοιμη για την νέα σεζόν που έρχεται .Ας μην πω χειμώνα ακόμα και σε ταράξω. Και του χρόνου, να είμαστε καλά».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γέμισε η ψυχή μου από θάλασσα, καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα και όμορφες αναμνήσεις και κάπως έτσι ,με γεμάτες μπαταρίες ,είμαι έτοιμη για την νέα σεζόν που έρχεται .Ας μην πω χειμώνα ακόμα και σε ταράξω😉. Και του χρόνου ,να μαστε καλά🙏🏻❤️ #mysummer #grateful #newthingscoming #hairspray #kratasmystiko #readytoroll #letsdothis #ready #backtobase

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top