Britney Spears: Όσα είπε για τους ψεύτικους ανθρώπους και τη μοναξιά!

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram

Στο βίντεο του AP βλέπετε αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της στα Billboard Music Awards 

Είναι γνωστό πως εδώ και αρκετά χρόνια η Britney Spears αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες η τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα ψυχικής υγείας, λαμβάνοντας τη φροντίδα των ειδικών.

Britney Spears: Το μήνυμα συμπαράστασης του συντρόφου της από το ψυχιατρείο

Σε κακή κατάσταση η Britney Spears: Η πρώτη εικόνα μετά τη νοσηλεία της

Ανησυχία για τη Britney Spears: «Δεν ξέρω αν θα ξανατραγουδήσει»


Η 37χρονη ποπ τραγουδίστρια αποφεύγει να μιλά για το πρόβλημα υγείας της, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και αναφέρθηκε στους «ψεύτικους» ανθρώπους που έχει γύρω της, παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί, αλλά και για το αίσθημα μοναξιάς που νιώθει.

«Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που δεν χειροκροτούν όταν κερδίζετε» έγραφε η φωτογραφία που δημοσίευσε ενώ στη λεζάντα : «Η ζωή στο Λος Άντζελες είναι ένα τέτοιο ταξίδι! Μπορεί να είσαι μόνος κατά περιόδους. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς γιατί κάποιοι μπορεί να είναι ψεύτικοι. Έχω έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων και απλά κάνω ό,τι με κάνει ευτυχισμένη. Ραγίζει η καρδιά μου μερικές φορές από τα σχόλια στις αναρτήσεις μου… οπότε επιλέγω να μην τα βλέπω. Αφήστε τους έξυπνους haters να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… να μισούν», έγραψε η Britney Spears και τα σχόλια έπεσαν «βροχή»!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top