Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Ταξίδεψαν με low-cost πτήση στη Σκωτία!

Πρίγκιπας Harry-Meghan Meghan χρησιμοποιούν μόνο ιδιωτικό τζετ

Δύο πριγκιπικές οικογένειες σε… πόλεμο! Τουλάχιστον έτσι το παρουσιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, αφού οι Σάσεξ προκαλούν με τις σπατάλες τους, σε αντίθεση με τους Κέιμπριτζ που είναι του πιο… σεμνά και ταπεινά!

Λίγες ημέρες αφότου πρίγκιπας Harry και Meghan Markle εξόργισαν τον βρετανικό Τύπο με τις μετακινήσεις τους με ιδιωτικό τζετ για τις διακοπές τους, ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton και τα τρία τους παιδιά, διάλεξαν μια ταπεινή πτήση των 73 λιρών το εισιτήριο για να πετάξουν στη Σκωτία. 

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge με τα παιδιά τους πήραν την πτήση των 8.45 το πρωί από το Νόργουικ, με προορισμό τη Σκωτία, όπου θα επισκεφθούν τη Βασίλισσα και τον πρίγκιπα Philip στο Μπαλμόραλ. 

Νέα αποκάλυψη - Ο πρίγκιπας William δεν ήθελε για νύφη του τη Markle!

Η σύγκριση μεταξύ των δύο οικογενειών αναπόφευκτη, καθώς ο πρίγκιπας Harry με τη Markle έκαναν με ιδιωτικό σκάφος τέσσερις πτήσεις μέσα σε 11 ημέρες. Αντίθετα, ο πρίγκιπας William με την οικογένειά του θέλουν να υιοθετήσουν διαφορετικό προφίλ. Μάλιστα, επιβάτης που τους είδε, είπε ότι η οικογένεια έκατσε μπροστά και η διακριτικότητα ήταν μεγάλη, αφού κανείς δεν ήξερε ότι ήταν στην πτήση. 

Μάλιστα ο πρίγκιπας William κρατούσε αρκετές βαλίτσες, ενώ ο εξάχρονος πρίγκιπας George και η τετράχρονη Charlotte έτρεχαν με χαρά γύρω του. Η Kate Middleton περπατούσε πίσω από τον σύζυγό της και κρατούσε τον Louis μαζί με την νταντά της οικογένειας. 

Όταν έφτασαν στη Σκωτία, τους περίμεναν δύο μαύρα Range Rovers, όπου επιβιβάστηκαν με προορισμό το Μπαλμόραλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top