Χρήστος Μενιδιάτης: Το συγκινητικό κείμενο για τον θάνατο του πατέρα του

Η ανάρτησή του στο Instagram

Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του  «Στην Αυλή Της» του Χρήστου Μενιδιάτη

Εφτά χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τον θάνατο του μεγάλου ερμηνευτή, Μιχάλη Μενιδιάτη, και ο γιος του, Χρήστος Μενιδιάτης, θέλησε να γράψει προς τιμήν του αγαπημένου του πατέρα ένα πολύ συγκινητικό κείμενο, το οποίο και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μιχάλης Μενιδιάτης:Η λαμπρή καριέρα, η προσωπική ζωή και το πρόβλημα υγείας

«21 /08 /2012.... πέρασαν κιόλας 7 χρόνια από τότε που έφυγες! Ο χρόνος βοηθάει για να ξεχνιόμαστε όχι όμως για να ξεχνάμε! Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι προσπαθώ να περιγράψω στα παιδιά μου με λόγια, ιστορίες και τραγούδια ποιος ήταν ο παππούς. Τα λόγια όμως είναι λίγα γιατί αυτό που σε χαρακτήριζε ήταν η προσωπικότητα , η παρουσία και το εκτόπισμα σου και αυτά δεν περιγράφονται με λόγια!!!! Κατά τα άλλα όλα καλά, όπως ήθελες και υπολόγιζες. Κοιμήσου ήσυχος, ξεκουράσου γιατί εδώ ζούμε όμορφα και μετρημένα (λέξη που συχνά χρησιμοποιούσες ). Μου λείπεις αλλά εύχομαι να σε συναντήσω όσο πιο αργά γίνεται», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μενιδιάτης κάτω από μία κοινή τους φωτογραφία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 /08 /2012.... πέρασαν κιόλας 7 χρόνια από τότε που έφυγες! Ο χρόνος βοηθάει για να ξεχνιόμαστε όχι όμως για να ξεχνάμε! Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι προσπαθώ να περιγράψω στα παιδιά μου με λόγια, ιστορίες και τραγούδια ποιος ήταν ο παππούς. Τα λόγια όμως είναι λίγα γιατί αυτό που σε χαρακτήριζε ήταν η προσωπικότητα , η παρουσία και το εκτόπισμα σου και αυτά δεν περιγράφονται με λόγια !!!! Κατά το αλλά όλα καλά , όπως ήθελες και υπολόγιζες. Κοιμήσου ήσυχος , ξεκουράσου γιατί εδώ ζούμε όμορφα και μετρημένα ( λέξη που συχνά χρησιμοποιούσες ). Μου λείπεις αλλά εύχομαι να σε συναντήσω όσο πιο αργά γίνεται.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Menidiatis (@christos_menidiatis) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top