Νέα αποκάλυψη - Ο πρίγκιπας William δεν ήθελε για νύφη του τη Markle!

Όσα είχε πει στον μικρό του αδερφό πρίγκιπα Harry

Διαστάσεις παίρνουν στα Βρετανικά μέσα οι σχέσεις των δύο πριγκιπικών ζευγαριών, καθώς σύμφωνα με νέο ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας William ήταν επιφυλακτικός για τη σχέση του αδερφού του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle.

Η δημοσιογράφος Carole Malone εξομολογήθηκε στο βρετανικό ντοκιμαντέρ «William & Harry: Princes at War» ότι: «Ο William μίλησε στον μικρό του αδερφό σχετικά με τη σχέση του με την Αμερικανίδα ηθοποιό, που οδήγησε στον αρραβώνα τους το 2017. Ο Harry και η Markle είχαν συναντηθεί σε ένα ραντεβού στα τυφλά το περασμένο καλοκαίρι».

Τιμή-ρεκόρ για το παλιό σπίτι της Meghan Markle στο Λος Άντζελες

Meghan Markle: Η απαίτηση που είχε για το εξώφυλλο της Vogue

Μιλώντας στο «US Weekly», η Malone ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η μεγαλύτερη αιτία της λεγόμενης ρήξης τους ήταν γιατί ο William προσπάθησε να προειδοποιήσει τον αδερφό του όταν συναντήθηκε με τη Markle να μη βιαστούν να προχωρήσουν τη σχέση τους. Τη γνώριζε λιγότερο από έναν χρόνο όταν αρραβωνιάστηκαν. Τον έβαλε κάτω και του είπε να προχωρήσει αργά, να μην τρέχει τόσο».

Ένας ειδικός για τα θέματα του βρετανικού θρόνου,  θεωρεί πως ο William και η σύζυγός του Kate Middleton: «δεν είχαν προλάβει να γνωρίσουν την ηθοποιό αφού ακόμα και ο Χάρι σχεδόν δεν τη γνώριζε».

Τον Μάιο  του 2018, ο Harry και η Meghan παντρεύτηκαν και δεν άργησε να έρθει και το πρώτο παιδί, ο πρίγκιπας Archie. Οι φήμες όμως για αναταραχές μεταξύ των δύο ζευγαριών δεν παύουν να υπάρχουν μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top