Ακομπλεξάριστη η Ξανθή Τζερεφού: Οι φωτογραφίες στην παραλία χωρίς ρετούς!

«Eίναι φυσιολογικό να έχουμε ατέλειες»

Η Ξανθή Τζερεφού συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model ως plus size μοντέλο.

Ξανθή Τζερεφού: Δείτε πόσο αδυνάτισε η πρώην παίκτρια του GNTM!

Ξανθή Τζερεφού/ φωτογραρφία YouWeekly

Πλέον ο κόσμος την αναγνωρίζει στον δρόμο και της ζητά φωτογραφίες, ενώ τα casting που πηγαίνει έχουν πλέον αυξηθεί. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΥouWeekly» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν της αρέσει να κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της.

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για να το κάνω. Είμαι αυτή και αυτό είναι το σώμα μου, αν ήθελα να αλλάξω κάτι πάνω σε αυτό θα το είχα κάνει. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να κάνω πιο στενή τη μέση μου ενώ είναι αυτή. Εκτός αυτού, θέλω να δείξω ότι δεν υπάρχει το τέλειο και πως είναι φυσιολογικό να έχουμε ατέλειες», είπε η ίδια.

Ξανθή Τζερεφού/ φωτογραρφία YouWeekly

Η Ξανθή Τζερεφού φωτογραφήθηκε με μαγιό στην παραλία δηλώνοντας ότι νιώθει πολύ άνετα με τον εαυτό της, αλλά και πως δε θα δώσει καμία σημασία αν τη σχολιάσουν οι διπλανοί της (στην παραλία).

Ξανθή Τζερεφού/ φωτογραρφία YouWeekly

«Δε θα κάτσω να δω αν με κοιτάνε ή αν με σχολιάζουν. Νομίζω ότι αυτό μας έχει «φάει», να δούμε τι θα μας πει ο διπλανός. Το θέμα είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου», είπε και κλείνοντας πρόσθεσε ότι το GNTM της έδωσε ώθηση σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της βήματα. «Όταν πας σε ένα casting ξέρουν πώς μπορείς να ποζάρεις και έχουν δει από πριν τη δουλειά σου, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν δεν είχα πάει στο «GNTM». Όσον αφορά εμένα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τα plus size μοντέλα στην Ελλάδα, γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμα η αγορά. Δεν μπορώ να πω ότι δουλεύω σαν κανονικό μοντέλο, ούτε πως έχω δουλέψει όσο θα ήθελα, αλλά σίγουρα με βοήθησε το παιχνίδι».

Ξανθή Τζερεφού/ φωτογραρφία YouWeekly
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top