Δύσκολες ώρες για τη Ζέτα Δούκα - Στο νοσοκομείο αγαπημένο της πρόσωπο

Η ανάρτησή της στο Instagram

Ζέτα Δούκα: Τι λέει για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Ζέτα Δούκα, καθώς η αγαπημένη της θεία βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή δίνοντάς της κουράγιο και βοηθώντας τη με κάθε δυνατό τρόπο να αντιμετωπίσει το  πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε.

Μάλιστα, η Ζέτα Δούκα, αφού όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα αγάπης στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα. Να τους φερόμαστε οπως θα θέλουμε κι εμάς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, ειναι καλά και χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο Mediterraneo, τον χειρουργό Γιώργο Μητρόπαππα , το νοσηλευτικό προσωπικό και τον Παύλο Ταμβάκη για την πολύτιμη βοήθεια του! #love #care #bethere #family #positivethinking #prevention

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

«Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα. Να τους φερόμαστε όπως θα θέλουμε κι εμάς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, είναι καλά και χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο, τον χειρουργό Γιώργο Μητρόπαππα , το νοσηλευτικό προσωπικό και τον Παύλο Ταμβάκη για την πολύτιμη βοήθεια του!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της με την αγαπημένη της θεία, Τερέζα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top