Κι άλλος χωρισμός στη showbiz! Μετά από έξι χρόνια σχέσης

Και βρήκε κιόλας αντικαταστάτρια;

Ο λόγος για την Katie Holmes και τον Jamie Foxx, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του E!News, χώρισαν μετά από έξι περίπου χρόνια σχέσης. Τα πρώτα πέντε χρόνια οι δυο τους κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους και μόλις αυτή έγινε γνωστή, δεν άντεξε τα φώτα της δημοσιότητας και χώρισαν.

Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι – Ούτε ένα χρόνο δεν κράτησε ο γάμος τους

Katie Holmes/ AP Images

Jamie Foxx/ AP Images

Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή μόλις λίγες ημέρες αφού ο Foxx εντοπίστηκε έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Δυτικό Hollywood, κρατώντας από το χέρι του την τραγουδίστρια Sela Vave

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μάλιστα μαζί, καθώς έφευγαν από εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν την Παρασκευή 16 Αυγούστου, ωστόσο, δεν έχουν σχολιάσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That moment when you realize your on stage with @bep @rundmc @iamjamiefoxx and so many other icons while @bonjovi is singing #livingonaprayer #thehamptons were lit!! 🔥🔥🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sela Vave (@selavave) στις

 

Jamie και Sela πάντως είχαν ξανασυναντηθεί μέσα στον Αύγουστο και είχαν τραγουδήσει μαζί, όπως φαίνεται και σε μία ανάρτηση της νεαρής Sela. 

Όσο για τον χωρισμό του Jamie και της Katie, πρόκειται σίγουρα για breakup-έκπληξη, αφού πριν από δυο μήνες η 40χρονη και ο 51χρονος πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί του Met Gala.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top