«Σοκαρισμένη» η Μαρία Σολωμού: «Φοβήθηκα και ήθελα να το μοιραστώ»

Η απρόοπτη… συνάντηση κατά τη διάρκεια της περιοδείας της

Περιοδεία με την παράσταση «Βερβερίτσα» κάνει φέτος το καλοκαίρι η Μαρία Σολωμού και φαίνεται ότι τα απρόοπτα που έχει συναντήσει έως τώρα είναι πολλά. 

Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους followers της για μια απρόοπτη συνάντηση που είχε, η οποία τη σόκαρε και της προκάλεσε πανικό. 

Η… συνάντηση αυτή, όπως αποκάλυψε, ήταν με μια… οχιά, η οποία είχε βρει καταφύγιο μέσα στα πράγματά της. 

«Σαν άνθρωπος εγώ ολοκληρώθηκα. Μετά από 1.500 κουνούπια που μου επιτέθηκαν και μετά τα κατάπια στην παράσταση, συναντήθηκα με ένα φίδι. Φίδι. Αυτό με την γλώσσα, που δαγκώνει και πεθαίνεις και μετά σε κλαίμε. Αυτό το φίδι. Ήταν πολύ κοντά μου, στα πράγματα μου και ήταν μακρύ αρκετά και μετά μας είπαν πως είναι οχιά. Δηλαδή εντάξει. Αλλά φίδι; Φίδι, δεν ξέρω αν βλέπετε παιδιά την εμμονή που έχω. Τα φίδια είναι κάτι που το φαντάζεσαι, τα βλέπεις σε κάτι ταινίες και δεν το βλέπεις δίπλα σου στο καμαρίνι», είπε η Μαρία με αρκετή δόση χιούμορ. 

Μάλιστα εκτός από το φιδάκι, κατά τη διάρκεια της παράστασης είχε  μια ξεχωριστή εμπειρία και με έναν ακόμα εκπρόσωπο του ζωικού βασιλείου… μια ακρίδα, η οποία βρέθηκε στη σκηνή και… «διεκδίκησε» μέρος της παράστασης. 

«Χθες στην παράσταση παίζαμε με μία ακρίδα. Ακρίδα όχι μικρή, αυτή που είναι μικρό pet, σκύλος μικρός. Πήραμε προφυλάξεις γιατί εντάξει και η ακρίδα δεν είναι εύκολο να έρθει να κάτσει στο κεφάλι. Έπαιζε η ακρίδα στην μία σκηνή, έπαιζε ο Νίκος στην άλλη», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι πλέον μπούχτησε από την ελληνική φύση και θέλει να επιστρέψει στην… μπετοναρισμένη πόλη. 

«Δε θέλω άλλο φίδι, κάπως φοβήθηκα και ήθελα να το μοιραστώ. Αυτά…», είπε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top