Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Μπάμπης Στόκας βάφτισαν τη 10χρονη κόρη τους

Και το όνομα αυτής… Ιόλη Θεοδώρα

Την 10χρονη κόρη τους βάφτισαν την Παρασκευή η δημοσιογράφος του Star, Φωτεινή Ψυχίδου και ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας. 

Η βάφτιση έγινε στο Μοναστήριο της Παναγίας Ελεήστριας στην Κορώνη, το οποίο διάλεξε ο frontman των Πυξ Λαξ μαζί με τη νεοφώτιστη. 

Η μικρή βαφτίστηκε Ιόλη Θεοδώρα και νονοί ήταν ο Αντώνης Καπερνόπουλος και η Φαίη Πουλάκου. 

Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η δημοσιογράφος, προτιμούσε να βαφτιστεί η κόρη της μεγάλη σε ηλικία, ώστε να επιλέξει εκείνη τα πάντα στη βάφτισή της. 

«Η ιδέα του να έχουμε ένα μωρό φοβισμένο, με μάτια που τσούζουν από το κλάμα, να κοιμάται σε ένα καρότσι εξαντλημένο, και εμείς να χορεύουμε παρέα με τους συγγενείς τσάμικα και καλαματιανά από πάνω του φάνταζε πάντα στα μάτια μας ως ψυχοφθόρα διαδικασία τόσο για το βρέφος όσο και για εμάς τους ίδιους», είχε πει στο Secret των Παραπολιτικών το 2018.

Έτσι κι έγινε λοιπόν. Η μικρή Ιόλη επέλεξε τα πάντα για τη βάφτισή της και ήταν χαμογελαστή και ευτυχισμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, όπως άλλωστε και οι γονείς της. 

«Και το όνομα αυτής Ιόλη Θεοδώρα!!!!!

Ένα Αυγουστιάτικο απόγευμα γεμάτο συγκίνηση και συναισθήματα που μας χάρισε η πιο χαρούμενη νεοφώτιστη και οι “πάντα άξιοι” νονοί της… Αντώνη Καπερνόπουλε και Φαίη Πουλάκου σας ευχαριστούμε θερμά για όλα», έγραψε στο προφίλ της στο Facebook η δημοσιογράφος».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top