Τρυφερό μήνυμα του Ατακάν στη Δαλάκα: «Είμαι τυχερός που είσαι στη ζωή μου»

Φίλοι ή κάτι παραπάνω;

Για μια ακόμα φορά η… σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Τούρκου συμπαίκτη της στο Survivor, Ατακάν έρχεται στο προσκήνιο. Αφορμή μια ανάρτηση του Ατακάν στο Instagram που έσταζε μέλι για τη νικήτρια του reality επιβίωσης. 

Ο Ατακάν ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με την Κατερίνα Δαλάκα κι έγραψε:

«Το άτομο που μου δίδαξε τις αλήθειες της ζωής, που έφερε πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου, είναι ένα ιδανικό άτομο. Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω στη ζωή μου και θα είσαι για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου».

Η Κατερίνα βέβαια, που επιμένει πως με τον Τούρκο συμπαίκτη της είναι μόνο φίλοι, αρκέστηκε να σχολιάσει την ανάρτηση με ένα emoji χωρίς να δώσει μεγαλύτερη συνέχεια. 

Ωστόσο, αυτή η σχέση έχει απασχολήσει από όταν το Survivor ήταν σε εξέλιξη στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Οι δύο παίκτες είχαν έρθει πολύ κοντά και ήταν ξεκάθαρο πως μεταξύ τους υπήρχε εκρηκτική χημεία. 

Η Κατερίνα στάθηκε πάρα πολλές φορές στο πλευρό του Ατακάν και τον στήριξε όταν εκείνος δεν αισθανόταν καλά, ενώ το φλερτ τους είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού και από τους άλλους συμπαίκτες τους. 

Ποιος ξεχνά άλλωστε το μαύρο δάκρυ που έριξε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όταν ο Τούρκος… «φίλος» αποχώρησε από το παιχνίδι. 

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη και ανέβασε φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram στις οποίες φοράει μαντίλα, κάτι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τους flowers της. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top