Εγκαταλείπει το τραγούδι τώρα που μπήκε στη βουλή

Από το «Fame Story» στον πολιτικό στίβο η Ραλλία Χρηστίδου

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά την ορκωμοσία της

Εγκαταλείπει προσωρινά το τραγούδι προκειμένου να αφοσιωθεί για τα καλά στη νέα της καριέρα στην πολιτική.

Ο λόγος για τη Ραλλία Χρηστίδου, που στις εκλογές της 7ης Ιουλίου εκλέχθηκε στον Β3’ Νότιο Τομέα της Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Στιλάτες στη ορκωμοσία: Οι βουλευτές που έκλεψαν τα φλας των φωτογράφων

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σε όλες και σε όλους! 😌 Αισθάνομαι συγκίνηση, υπερηφάνεια και χαρά που 20.000 από εσάς με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε την ευκαιρία να βρίσκομαι στο ελληνικό κοινοβούλιο. Από την πρώτη στιγμή σας είχα πει ποσο σημαντική ειναι για μένα η εμπιστοσύνη. Το ξέρετε οτι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου και παραπανω ώστε να ανταπεξέλθω με απόλυτη συνέπεια στα νέα μου καθήκοντα. Αλλωστε ειμαι κομματι δικό σας. Είμαστε ενα. Πιό ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ! 😌💐💐#rallia #ralliart #syriza #vote_for_rallia_notio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rallia Christidou Official (@rallia_) στις

Μάλιστα σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ, η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story» του 2004, μεταξύ άλλων τόνισε πως θέλει να αφοσιωθεί στην πολιτική, αφήνοντας το τραγούδι. «Το πρώτο που ξέρω για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με όρους καριέρας. Δεν κοίταγα, δηλαδή, ούτε τη μουσική ούτε το τραγούδι ως επάγγελμα, το ίδιο και την πολιτική, δεν την κοιτάζω ως επάγγελμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το δεύτερο είναι ότι ακριβώς επειδή η πολιτική έχει να κάνει με ένα πεδίο που ορίζεται από την προσφορά και την ευθύνη, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν κάποια πράγματα μαζί. Ο καθένας μπορεί να το καταλάβει αυτό. Όταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Θέλω να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα» είπε η μουσικός που κατέφτασε στη σημερινή ορκωμοσία με μηχανή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top