Cara Delevingne: Αρραβωνιάστηκε την «καλή» της Ashley Benson;

Στο Saint- Tropez με το ίδιο δαχτυλίδι στον παράμεσο του αριστερού χεριού

H Cara Delevingne είναι ένα από τα πιο αγαπητά μοντέλα παγκοσμίως, όπως το ίδιο αγαπητή είναι και η πρωταγωνίστρια της σειράς «Pretty Little Liars», Ashley Benson,  οπότε αντιλαμβανόμαστε τον «πανικό» που επικράτησε στο internet με τα νέα ότι οι δύο καλλονές είναι ζευγάρι!

 

 

Οι φήμες για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάιο 2018, αλλά Cara και Ashley δεν έδωσαν παραπάνω στοιχεία και προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Τον περασμένο Αύγουστο ωστόσο, εθεάθησαν ν’ ανταλλάσσουν ένα φιλί μπροστά στους φωτογράφους στο αεροδρόμιο του Heathrow στο Λονδίνο.

Από τότε οι δυο τους βρίσκονται παντού μαζί και τώρα οι fans τους πιστεύουν πως το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Ashley και την Cara να κάνουν διακοπές στο Saint- Tropez φορώντας δαχτυλίδια στον παράμεσο των αριστερών τους χεριών, που έμοιαζαν σαν δαχτυλίδια… αρραβώνων!

 

 

Καμιά τους, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί τις φήμες. Όπως και να ΄χει, οι δύο καλλονές φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένες από ποτέ και όταν η Cara ρωτήθηκε για τον λόγο που αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με την Ashley, απάντησε: «Δεν ξέρω, επειδή είναι το Pride. Έχουν περάσει 50 χρόνια από το Stonewall και δεν ξέρω. Είναι και η επέτειός μας ενός χρόνου, οπότε γιατί όχι;»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top