Η ανάρτηση του Καλλίτση μετά το εξώδικο της Χριστοπούλου στον Alpha

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τον χρόνο σας»

Δείτε όσα είχε πει ο κομμωτής στην εκπομπή του Alpha

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συνέντευξη του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα», πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Πάνος Καλλίτσης αναφέρθηκε στη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στις 30 Ιανουαρίου 2016, όμως ήταν η αναφορά στο διαζύγιό του με την Έλενα Χριστοπούλου που έφερε το… εξώδικο!

Χριστοπούλου: Έστειλε εξώδικο για τη συνέντευξη του Καλλίτση!

Καλλίτσης: «Η Έλενα έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο»

Η μάνατζερ μοντέλων που έγινε ιδιαιτέρως γνωστή μέσα από το GNTM, απέστειλε εξώδικο στον Alpha διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του πρώην συζύγου της στο πρόσωπό της, όσον αφορά στον χωρισμό τους.

Με τη σειρά του, το κανάλι της Κάντζας έδωσε τη δική του απάντηση στο συγκεκριμένο εξώδικο χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Λίγες ώρες μετά ο γνωστός hair stylist, έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram.

Ποστάροντας μια ντομάτα σε σχήμα καρδιάς έγραψε: «Εντάξει μου πήρε λίγο καιρό καθώς τα social δεν είναι και το φόρτε μου 😊, αλλά δε πέρασε ούτε μια μέρα μετά την κουβέντα μου με την @nonoram στην εκπομπή #metatamesanyxta που να μην διαβάσω, αισθανθώ, επεξεργαστώ, αφουγκραστώ τα εξαιρετικά σχόλια και μηνύματα αγάπης που έλαβα, μηνύματα γεμάτα καλή ενέργεια, πνευματισμό, επίπεδο και ανθρωπιά. Νοιώθω πραγματικά όμορφα που Άνθρωποι σαν εσάς υπάρχουν εκεί έξω και εύχομαι το όμορφο αυτό «είναι» σας να το μοιράζεστε και με άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη 🙏! Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστά για την αγάπη και το χρόνο που αφιερώσατε για να εκφράσετε αυτά που νοιώσατε! Η καλοσύνη, η αλήθεια και η ανθρωπιά πάντα νικούν ✌🏼😜».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εντάξει μου πήρε λίγο καιρό καθώς τα social δεν είναι και το φόρτε μου 😊, αλλα δε πέρασε ούτε μια μέρα μετά την κουβέντα μου με την @nonoram στην εκπομπή #metatamesanyxta που να μην διαβάσω, αισθανθώ, επεξεργαστώ, αφουγκραστώ τα εξαιρετικά σχόλια και μήνυματα αγάπης που έλαβα, μηνύματα γεμάτα καλή ενέργεια, πνευματισμό, επίπεδο και ανθρωπιά. 🦋Νοιωθω πραγματικά όμορφα που Άνθρωποι σαν εσας υπάρχουν εκει έξω και εύχομαι το όμορφο αυτό «είναι» σας να το μοιράζεστε και με άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη 🙏! Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστα για την αγάπη και το χρόνο που αφιερώσατε για να εκφράσετε αυτά που νοιώσατε! Η καλοσύνη, η αλήθεια και η ανθρωπιά πάντα νικούν ✌🏼😜✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#motivation #integrity #generosity #truth #alwayswin ✨✨✨✨✨#love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kallitsis (@panoskallitsis) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top