Ποτέ δεν είναι αργά: Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες μετά τα 40!

Έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους σε μια ώριμη ηλικία

Δείτε στο βίντεο τι είχε δηλώσει η Τζένη Μπαλατσινού για τον δύσκολο τοκετό που είχε

Πολλές είναι οι διάσημες Ελληνίδες, οι οποίες απέκτησαν το παιδάκι τους μετά τα 40! 

Μπορεί να επικρατεί η άποψη πως το βιολογικό ρολόι μιας γυναίκας χτυπά πολύ νωρίτερα, όμως, πολλές είναι εκείνες που αποφασίζουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί σε μια πιο ώριμη ηλικία.

Μαρία Ηλιάκη

Η 43χρονη παρουσιάστρια στις 31 Μαίου του 2021 έγινε για πρώτη φορά μητέρα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη! Από τα Χριστούγεννα η Μαρία μετακόμισε στη Ζυρίχη, εκεί όπου μένει μόνιμα ο αγαπημένος της, ο οποίος είναι γυναικολόγος και εργάζεται σε κλινική εκεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον ερχομό της μπέμπας της!

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη στις 29 Μαρτίου 2015 απέκτησε την κορούλα της, Μαρίνα, με τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ είχε κλείσει ήδη τα 45 έτη. Η παρουσιάστρια είχε ήδη τρία παιδιά από τον προηγούμενό της γάμο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni ❤️με το μωρο μου στο studio ! #mygirl #love

A post shared by @ elenimenegaki on

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού έγινε για τέταρτη φορά μητέρα σε ηλικία 50 ετών και απέκτησε τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια, τον Παναγιώτη - Αντώνη Κικίλια. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 μετά από έναν δύσκολο και πολύωρο τοκετό. «Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεώ τέλος καλό, όλα καλά», είχε δηλώσει η ίδια χαρακτηριστικά.

Η Τζένη Μπαλατσινού βόλτα με τον γιο της στο Ζάππειο / Φωτογραφία: NDP

Ρούλα Ρέβη

Τον Σεπτέμβριο του 2015 και σε ηλικία 41 ετών, η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα και  διάσημη φωτογράφος έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγγελούδια της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Βασιλική Ανδρίτσου

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μανούλα στα 46 της και μετά από οκτώ χρόνια γάμου με τον Νίκο Συμεωνίδη απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Βασιλική έφερε στον κόσμο την κορούλα τους την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου του 2019!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πολύ ευτυχισμένοι...💓💗💘💞💖#ikoroulamas #happyeverafter #kainouriazwi #love

A post shared by Vasiliki Andritsou Official (@vasiliki_andritsou) on

Αθηναΐς Νέγκα 

Τον Ιανουάριο του 2018, στα 44 χρόνια της, η Αθηναΐς Νέγκα γέννησε το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι. Η ραδιοφωνική παραγωγός είχε ήδη μια κορούλα από προηγούμενο γάμο της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

εδω βλέπετε έναν φοίνικα,δυο δέντρα,λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) εμενα,το μωρό και μια κοιλια που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη. δεν θα πω πως ειμαι σούπερ περήφανη ,θελω να βελτιωσω κ να συμμαζέψω ο τι μπορώ κ ο τι μαζεύεται ,προς το παρόν ομως ειμαι ετσι επισης με δάγκωσε σφήκα χθες .καταπληκτικη στιγμή .εχουν πρηστεί τα μάτια μου απο την αλλεργία .πονος ! «φανταστικές» διακοπές.υπολογιζω μεχρι το απόγευμα να αποκτήσω σούπερ δυνάμεις! #postpregnancybody #44yearsold #iloveskopelos

A post shared by @ athinaisnega on

Σίσσυ Φειδά 

Η γνωστή διακοσμήτρια σε ηλικία 42 ετών έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Ιούνιο του 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@minie_official_mouse #party #baby #love

A post shared by Sissy Feida (@sissyfeida) on

Κατερίνα Τσάβαλου

Η ηθοποιό έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 40 της χρόνια, τον Ιανουάριο του 2018!

Ζέτα Δούκα

Η ηθοποιός είναι ακόμη μια διάσημη Ελληνίδα που η μητρότητα της χτύπησε την πόρτα στα 41 της χρόνια, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το 2016, τη Θάλεια. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top