Ματίνα: Η επιστροφή στην Ελλάδα, οι δυσκολίες και ο Σαμπάνης!

Η hot τραγουδίστρια εξομολογείται όσα δεν ξέρουμε για εκείνη στο star.gr!

Όμορφη, χαμογελαστή, ταλαντούχα και καλόκαρδη: Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις βλέποντας τη Ματίνα. Τη συνάντησα στις εγκαταστάσεις του Star Channel για τη συνέντευξή μας και, από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε την κουβέντα μας, οι σκέψεις αυτές επαληθεύτηκαν...

Η ενασχόληση της με τη μουσική φαίνεται πως ήταν μονόδρομος για την όμορφη τραγουδίστρια, αφού από τότε που θυμάται τον εαυτό της ασχολείται με αυτή… έχει μια τρέλα με τη μουσική!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι σε ηλικία μόλις 14 ετών συνέθεσε το πρώτο της τραγούδι και μέσα σε ένα χρόνο κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τρία τραγούδια της να κατακτούν τις ερτζιανές συχνότητες του Καναδά.

Μπορεί η Ματίνα να γεννήθηκε  και να μεγάλωσε στον Καναδά, αλλά πάντα το μυαλό της ήταν στην Ελλάδα. Και εκεί που άλλοι άνθρωποι στην ηλικία της αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη χώρα μας και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στο εξωτερικό εκείνη επιλέγει να εγκατασταθεί μόνιμα εδώ και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μεγάλη της αγάπη… το τραγούδι!

«Δεν άντεχα άλλο το κρύο στον Καναδά», λέει με χιούμορ στο star.gr και προσθέτει: «Μου έλειψε παρά πολύ η Ελλάδα, η κουλτούρα, το φαγητό και γενικότερα η ελληνική νοοτροπία. Ήθελα παρά πολύ να έρθω εδώ».

Η προσαρμογή της στα ελληνικά δεδομένα δεν ήταν και πολύ εύκολη, αλλά αυτό είναι κάτι που περίμενε. Η Ματίνα δεν το έβαλε κάτω, καθώς πιστεύει ότι με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά όλα γίνονται.

Έχει εισβάλλει δυναμικά στην ελληνική δισκογραφία, ενώ η τυχαία γνωριμία της με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο, έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο για εκείνη, καθώς, μια εβδομάδα αφότου συστήθηκαν, υπέγραψε συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία της χώρας μας.

Η ταλαντούχα τραγουδοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις από τα πρώτα της βήματα με τα «Kiss And Tell» και «Lose It All», ενώ θετική ανταπόκριση βρήκε και το νέο της single, «Lies», με το οποίο στέλνει μήνυμα κατά της έμφυλης βίας. Μάλιστα, εκτός από τις ερμηνευτικές της ικανότητες, έχει και συνθετικό ταλέντο, καθώς γράφει μουσική.

Τι ρόλο παίζει όμως ο έρωτας στη ζωή μιας τόσο όμορφης γυναίκας όπως είναι η Ματίνα; «Τόσο ο έρωτας όσο και η αγάπη παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και με αγγίζουν πολύ. Γενικότερα, με εμπνέουν πολύ». Όσο για το αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο αρκέστηκε να πει με «όπλο» το χαμόγελό της: «Είμαι πολύ καλά»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be a girl with a mind, a woman with attitude, and a lady with class 💋 #love #music #style #ootd #fashion #qotd #night #athens #summer #september #outfit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matina Zara (@matina.zara) στις

Η μελαχρινή καλλονή που σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον θέλει να πατάει γερά στα πόδια της γι’ αυτό και χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της δηλώνει: «Tελειομανής, control freak,πεισματάρα, αισιόδοξη, ευγενική και γενικότερα έξω καρδιά».

Αδιαμφισβήτητα εκτός από πολύ ωραία φωνή διαθέτει και μια εκρηκτική σκηνική παρουσία. Από εκεί λοιπόν, εμπνέομαι και τη ρωτώ αν της δινόταν η ευκαιρία να ασχοληθεί με την υποκριτική θα έλεγε ναι.

«Αυτό που δεν γνωρίζουν πολύ είναι ότι παράλληλα με τη μουσική μου άρεσε και η υποκριτική. Έτσι δε θα έλεγα όχι σε μια ενδεχόμενη πρόταση για ενασχόληση μου με την υποκριτική».

Τον χειμώνα την απολαύσαμε στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη και αυτό το διάστημα η τραγουδίστρια πραγματοποιεί συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας μαζί με την μπάντα της, ενώ σύντομα θα επισκεφθεί και το αγαπημένο της νησί τη Σκιάθο.

Συνέντευξη: Μίτση Σκέντζου

Κάμερα -Μοντάζ: Amber Doku

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top