Σεμίνα Διγενή: Έτσι είναι σήμερα η γνωστή δημοσιογράφος

Στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Οι τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε κάποτε «χτυπούσαν» απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, αφού η Σεμίνα Διγενή τη δεκαετία του '90 ήταν μία από τις κορυφαίες παρουσιάστριες του ΑΝΤ1.

Ήταν μάλιστα εκείνη που είχε φέρει τις εκπομπές τύπου Oprah Winfrey στην ελληνική τηλεόραση πολύ πριν την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και τα διασκεδαστικά προγράμματα όπως «Στην υγειά μας». Για αυτό και πριν από περίπου μία δεκαετία είχε ανταλλάξει… βαριά λόγια με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που είχε αντιγράψει τη «συνταγή» της.

Με τον Μανώλη Μητσιά και τον Γιώργο Κιμούλη στο Ηρώδειο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σήμερα απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα αλλά γράφει βιβλία, ασχολείται με το ραδιόφωνο, τις δημόσιες σχέσεις κι εσχάτως την πολιτική. Παρότι εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, αποφάσισε να απαρνηθεί την έδρα της στις Βρυξέλλες και να δώσει τη μάχη του σταυρού στις εθνικές εκλογές, κατεβαίνοντας υποψήφια στην Α΄Περιφέρεια Πειραιά.

Στα παρασκήνια της συναυλίας με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Δημήτρη Κουτσούμπα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Έτσι, δεν μπορούσε να μη δώσει το «παρών» στη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Ηρώδειο, μαζί με τον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, αλλά και πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Μανώλης Μητσιάς κι ο Γιώργος Κιμούλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top