Η Κατερίνα Καραβάτου στο Star.gr: «Ήταν μία πολύ Κου Κου χρονιά για εμάς!»

Τι αποκάλυψε για την κουμπαριά με τη Μαρία Ηλιάκη

Μαζί με τον σύζυγό της, τον ταλαντούχο ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου είχε ίσως μία από τις πιο… «Κου Κου» χρονιές, αφού η πρωινή εκπομπή του STAR, «σκίζει» σε νούμερα τηλεθέασης. 

Ντυμένη στα λευκά ήταν η απόλυτη οικοδέσποινα της βραδιάς /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήταν μία πολύ κου κου χρονιά για εμάς, την οποία ευχαριστηθήκαμε, απολαύσαμε, τρελαθήκαμε… κάναμε τα πάντα! Ήταν για εμάς μία πολύ ευτυχισμένη χρονιά!» είπε η παρουσιάστρια στην κάμερα του Star.gr, με αφορμή τα εγκαίνια του πολυχώρου Modus Vivendi που άνοιξε ο Κρατερός Κατσούλης στα Βριλήσσια. 

Δείτε τους γονείς του Κρατερού Κατσούλη στα εγκαίνια του πολυχώρου του

«Είναι κάτι που ονειρεύεται ο Κρατερός από τότε που κατάλαβε τον εαυτό του… Κατάφερε να το πραγματοποιήσει έτσι όπως το φανταζόταν και να κάνει τους ανθρώπους που θα έρθουν εδώ τόσο ευτυχισμένους όσο ονειρεύεται!» δήλωσε περήφανη για αυτό το νέο εγχείρημα του συζύγου της.

Δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του Κρατερού κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Modus Viventi /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δεν μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε για τη «βόμβα» που έσκασε στον «αέρα» της εκπομπής της πριν από λίγες ημέρες, ότι θα παντρέψει τη φίλη και πρώην συνεργάτιδά της Μαρία Ηλιάκη. «Την αγαπάω πάρα πολύ και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό που θα κάνω!».

Προσπαθήσαμε να εκμαιεύσουμε και την ημερομηνία του γάμου ωστόσο, όμως σαν καλή φίλη που είναι, απάντησε πως δε γνωρίζει και γελώντας είπε: «Όταν θα είναι κάτι θα μου ξεφύγει στον "αέρα" δεν μπορεί!».

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Κάμερα-μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top