Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έπαθα κατάθλιψη. Έχασα 10 κιλά μεσα σε 10 μέρες»!

«Ανέβαινα στο καμαρίνι μου και έκλαιγα»

Δύσκολες στιγμές στο παρελθόν έχει περάσει η Βασιλική Νταντά, εξαιτίας του επιθέτου της, αλλά και ενός αυτοάνοσου νοσήματος από το οποίο πάσχει.

«Νταντά είναι το αληθινό μου επίθετο, στην αρχή ίσως με δυσκόλεψε, αλλά εγώ πίστευα πάρα πολύ, δεν ήθελα να το αλλάξω ποτέ! Με πειράζουν για το επίθετο μου, μου λένε, “έλα να μου κρατήσεις τα παιδιά”, “θα σε κάνω ντα – ντα”. Μου έχουν προτείνει να κάνω τραγούδι με το επίθετο μου, αλλά το θεωρώ αστείο, δε θέλω να το διακωμωδήσω. Ήμουν 19 χρόνων και με είχαν καλέσει στο “Στην υγειά μας” και μου είπαν να αλλάξω το επίθετο μου επειδή είναι η πρώτη μου εκπομπή και αν θέλω να το κάνω τώρα! Όταν ρώτησα τον Σπύρο Παπαδόπουλο τι να κάνω μου είπε, “Είσαι καλά; Όχι βέβαια, είναι πολύ έντονο το επίθετο σου”», είπε η τραγουδίστρια.

Βασιλική Νταντά/ φωτογραφία NDP

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Βασιλική Νταντά αποκάλυψε ότι έπαθε κατάθλιψη με αποτέλεσμα να χάσει 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες, επειδή είχε ψωρίαση και δεχόταν έντονη κριτική.

«Είχα ψωρίαση και δεχόμουν πολύ έντονη κριτική όσο ήμουν πάνω στην πίστα, ανέβαινα στο καμαρίνι μου και έκλαιγα! Έπαθα ένα είδος κατάθλιψης και μελαγχολίας, έχασα 10 κιλά σε 10 μέρες! Το δούλεψα πολύ μέσα μου, μέχρι που πήγα σε μια δερματολόγο και μου είπε “Θα το ξεπεράσουμε μαζί”! έπαιζα μπάσκετ 10 χρόνια σχεδόν, προσπάθησα να το ξεκινήσω πάλι, αλλά επειδή παραλίγο να πάθω τραυματισμό φοβήθηκα και λόγω δουλειάς το σταμάτησα», δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρω1νό».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top