Ζαχίρ από MasterChef: Για ποιο λόγο κυκλοφορούσε με… κουκούλα;

Τι έκανε το πρώτο βράδυ που έφυγε από τον διαγωνισμό μαγειρικής

Δείτε την αποχώρηση του Ζαχίρ από το MasterChef

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες του MasterChef έφευγαν από το σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής μερικές ημέρες πριν προβληθεί στην τηλεόραση η αποχώρησή τους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο περιοδικό «People»: «Με το που έφυγα από το MasterChef, πήγα κατευθείαν στο σπίτι μου, στα Πατήσια. Μάλιστα, είχα πάρει ταξί, για να μη με δουν και μαθευτεί η αποχώρησή μου. Όταν μπήκα στο σπίτι, άναψα ένα τσιγάρο και χαλάρωσα. Δεν πίστευα πως ήμουν εκεί! Ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησα μαζί του είναι ο καλός μου φίλος Mirza Alami, με τον οποίο πήγα και στην οντισιόν του MasterChef. Είναι κολλητός μου, αδελφός και ένα παιδί που πάντα ήταν δίπλα μου στα δύσκολα και μοιραζόμαστε τα πάντα». 

«Μια παρέα από κορίτσια φώναζε το όνομά μου. Τότε αισθάνθηκα πως εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που με συμπαθούν.»

Ο αγαπημένος παίκτης όλο το διάστημα που βρισκόταν στο σπίτι του MasterChef δε σταμάτησε να σκέφτεται την εξομολόγηση που είχε κάνει στην πρώτη οντισιόν που συγκίνησε το πανελλήνιο.

MasterChef 3: Ο παίκτης που έκανε ακόμα και τους κριτές να κλάψουν!

Πίστεψε πως ίσως είχε κάνει λάθος και δεν πίστευε πως θα είχε την κατανόηση και την αποδοχή του κόσμου.

Ζαχίρ: Εξομολογείται το μυστικό που είχε μοιραστεί μόνο με τον Μπάρκα

«Το πρώτο βράδυ, λοιπόν, ήρθε ο Mirza με το μηχανάκι, κάναμε μια βόλτα και επιστρέφοντας, μια παρέα από κορίτσια φώναζε το όνομά μου. Τότε αισθάνθηκα πως εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που με συμπαθούν. Ανακουφίστηκα και οι αρνητικές σκέψεις που είχα στο μυαλό μου για την εξομολόγησή μου στην οντισιόν έφυγαν», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαχίρ.

Αφού έφυγαν οι πρώτες αυτές σκέψεις, ήρθε η αγωνία να μην προδώσει την αποχώρησή του και προσπάθησε να αποφύγει τα spoilers με κάθε τρόπο.

«Σε κάποιο φανάρι σταμάτησε δίπλα μας ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός με ρώτησε αν έχω φύγει από το παιχνίδι. Απάντησα αρνητικά -για να μην προδώσω την αποχώρηση- και μου λέει “Πες μου μόνο πως έχει φύγει η Σπυριδούλα. Δεν τη συμπαθώ καθόλου”. Του είπα πως παραμένει στο παιχνίδι. Μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο ήμουν προσεκτικός και όταν έβγαινα, φορούσα κουκούλα ή σκουφάκι για να μη με αναγνωρίσουν. Μάλιστα, κάποια παιδιά με έβγαλαν φωτογραφίες και τους παρακάλεσα να μην τις ανεβάσουν στα social media», εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top