Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον άνδρα της!

Έχει τα γενέθλιά του

Δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον άνδρα της ζωής της, Φώτη Μπερνάντο, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δυο κορούλες, την 3χρονη Λυδία και την μόλις 6 μηνών Ηλέκτρα!

Οι δυο τους είναι full in love και παρά το έντονο πρόγραμμά της καθημερινότητάς τους δεν σταματούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έρωτά τους.

Η όμορφη ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της αυτή τη μέρα και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους γράφοντας:

«Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις υπέροχε άνθρωπε και είσαι η ζωντανή απόδειξη πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Σ’ ευχαριστώ που μ’ έκανες μαμά, που μ’ αγαπάς και με τιμάς, που μ’ έχεις πάνω απ’ όλα και είσαι το στήριγμα μου, ο καλύτερος μου φίλος και ο πιο φανατικός θαυμαστής μου… Χρόνια πολλά ζωή μου. Till death do us part».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σ' ευχαριστώ που υπάρχεις υπέροχε άνθρωπε και είσαι η ζωντανή απόδειξη πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Σ' ευχαριστώ που μ' έκανες μαμά, που μ'αγαπας και με τιμάς, που μ' έχεις πάνω απ όλα και είσαι το στήριγμα μου, ο καλύτερος μου φίλος και ο πιο φανατικός θαυμαστής μου.. 🙏 Χρόνια πολλά ζωή μου.💋 Till death do us part.💜👨‍👩‍👧‍👧💜 #happybirthday #loveofmylife #couplegoals #hubbylove

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top