Αθηνά Οικονομάκου: Αγέλαστη μπροστά στον φωτογραφικό φακό

Τι ενόχλησε την ηθοποιό;

Μπορεί να είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια, αλλά η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η γέννηση του γιου τους, Μάξιμου, ήταν το κομμάτι που έλειπε για να ολοκληρωθεί το παζλ της ευτυχίας. Πλέον απολαμβάνουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές. 

Σε έναν τέτοιο περίπατο τους συνάντησε ο φακός του περιοδικού «YouWeekly» την περασμένη Κυριακή στην Κηφισιά. Ο επιχειρηματίας, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, είχε καλή διάθεση. Χαμογελαστός πόζαρε στον φακό του φωτορεπόρτερ. Σε αντίθεση με την ηθοποιό, η οποία μάλλον δεν ήταν στα κέφια της. 

«Η Αθηνά και ο Φίλιππος δε χωρίζουν λεπτό, όταν είναι εκτός επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει μαζί με τον 14 μηνών γιο τους βόλτες στην παιδική χαρά και σε παιδότοπους, όπου εκεί αφιερώνουν όλη την ημέρα τους παίζοντας μαζί του», λέει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της ηθοποιού.

Με casual ντύσιμο και οι δύο προχωρούσαν πλάι πλάι και έδειχναν απόλυτα αφοσιωμένοι στο καροτσάκι του γιου τους. Η μαμά έκανε και τις απαραίτητες... στάσεις για να νταντέψει τον μικρό που γκρίνιαζε.  

«Ο γιός μου είναι ένας τρελός έρωτας! Πάντα ήθελα αγόρι και δηλώνω αγορομάνα!», έχει δηλώσει, στο παρελθόν, η δημοφιλής ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top