Johnny Depp: «Ψεύτικοι μώλωπες» και κατηγορίες για την πρώην σύζυγό του

«Εκείνη ήταν βίαιη, εγώ ήμουν το θύμα»

Ο Johnny Depp κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, ότι είχε «ζωγραφισμένους μώλωπες», ενώ σύμφωνα με πρόσφατα δικαστικά έγγραφα αρνήθηκε ότι την κακοποιούσε.

Μετά από δημοσίευση της Heard στην Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018, όπου περιέγραφε τον εαυτό της ως θύμα κακοποίησης, ο Depp ξεκίνησε δίκη για δυσφήμιση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της. Όπως ανέφερε σε δήλωσή του: «Έχω απορρίψει κατηγορηματικά τις καταγγελίες της Heard από τότε που τις έκανε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2016, όταν έφτασε στο δικαστήριο για να ζητήσει προσωρινά περιοριστικά μέτρα με ζωγραφισμένους μώλωπες. Μάρτυρες υποστηρίζουν πως οι μελανιές της Heard εξαφανίστηκαν την επόμενη ημέρα... Θα συνεχίσω να αρνούμαι τις κατηγορίες για το υπόλοιπο της ζωής μου». 

Τρίτο στεφάνι για τον Depp; 25χρονη Ρωσίδα καλλονή η νέα του σύντροφος! 

Amber Heard για Depp:«Το τέρας μου ξερίζωνε τα μαλλιά και με χτυπούσε»

Ο Depp πρόσθεσε: «Ποτέ δεν κακοποίησα την Heard ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, αντιθέτως εκείνη ήταν βίαιη απέναντί μου». Όπως υποστήριξε ο διάσημος ηθοποιός, η πρώην σύζυγός του και πρωταγωνίστρια της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, «Aquaman», διέπραττε αμέτρητες πράξεις ενδοοικογενειακής βίας μετά την ανάμειξη αμφεταμινών και μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων με αλκοόλ, με αποτέλεσμα να του προκαλεί σοβαρές σωματικές βλάβες.

Το 2016 σε κινηματογραφικά βραβεία στο Λος Άντζελες λίγο πριν... ξεσπάσει η μπόρα /Φωτογραφία AP Images

Το χρονικό του ζευγαριού

Οι ηθοποιοί του Hollywood, Depp και Heard, παντρεύτηκαν το 2015 και ακολούθησε ένα επίπονο διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα, με τις δύο πλευρές να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για βία.

Depp και Heard συναντήθηκαν στα γυρίσματα της κωμωδίας «The Rum Diary» το 2011. Παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο του 2015. Τον Μάιο του 2016, η Heard έλαβε περιοριστικά μέτρα κατά του Depp, κατηγορώντας τον για κακοποίηση, την οποία ο ίδιος αρνήθηκε. Το ζευγάρι έθεσε το διαζύγιό του εκτός δικαστηρίου το 2017, με τη Heard να δίνει τον διακανονισμό της ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων (£ 5,5 εκατομμυρίων) για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι δυο τους υπέγραψαν συμφωνία τήρησης απορρήτου, η οποία τους απαγορεύει να συζητούν δημοσίως τη σχέση τους.


Σε κοινή τους δήλωση, είπαν ότι η σχέση τους ήταν «έντονα παθιασμένη και μερικές φορές ασταθής, αλλά πάντα δεμένη με αγάπη». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top