«Φαλίρισε» ο Jamie Oliver - Καταρρέει η αλυσίδα εστιατορίων του σεφ

Πάνω απο 1.000 εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με την ανεργία

Σαν πύργος από τραπουλόχαρτα καταρρέει η αυτοκρατορία του Jamie Oliver, αφού η αλυσίδα των εστιατορίων του μπήκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Guardian, τα καταστήματα του γνωστού σεφ θα αναλάβουν διαχειριστές με αποτέλεσμα πάνω από 1.000 εργαζόμενοι να έρχονται αντιμέτωποι με την ανεργία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Jamie Oliver βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αυτό φαίνεται και μέσα από το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 «Είμαι συντετριμμένος που τα πολύ αγαπημένα μας εστιατόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν μπει στη διαδικασία της διαχείρισης. Είμαι βαθιά λυπημένος από αυτό το αποτέλεσμα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έχουν βάλει τις καρδιές και τις ψυχές τους στην επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια. Jamie Oliver», έγραψε ο διάσημος σεφ.

 

Η πορεία του Jamie Oliver προς την κορυφή ξεκίνησε το 1997, όταν τον ανακάλυψε ένα τηλεοπτικό συνεργείο στο River Cafe, στο Hammersmith, το 1997. Η εκπομπή του The Naked Chef έσπαγε ταμεία και ακολούθησαν παραγωγές στην τηλεόραση, εκδόσεις και εστίαση.

Ο «κατήφορος» ξεκίνησε το 2015 όταν μπήκε λουκέτο στα τελευταία καταστήματα Recipease, με είδη κουζίνας,  και τα τελευταία εστιατόρια Union Jacks ακολούθησαν δύο χρόνια αργότερα.Κακή χρονιά για τον Jamie Oliver ήταν και το 2017, αφού  μετά από δέκα χρόνια κυκλοφορίας, σταμάτησε η έκδοση του περιοδικού μαγειρικής του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top