Κωνσταντίνα Κλαψινού: Είναι ερωτευμένη και αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Ταιριάζουν πάντως... να τα λέμε κι αυτά!

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού έχει πλέον, βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επίσης γνωστού ηθοποιού, Κωνσταντίνου Ασπιώτη και η καρδιά της… «φτερουγίζει»! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews, οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Κωνσταντίνος και η Κωνσταντίνα γνωρίστηκαν πρόσφατα σε κοινή παρέα και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι έχουν απόλυτη χημεία μεταξύ τους.

 Όσοι τους έχουν ζήσει σαν ζευγάρι μάλιστα, κάνουν λόγο για δύο ανθρώπους που «είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον» και για έναν «δυνατό έρωτα».

Ωστόσο, επειδή και οι δύο στο παρελθόν έχουν «καεί» προσπαθούν να μην επαναλάβουν τα λάθη τους και έτσι αποφεύγουν να εκδηλώνονται δημόσια. Εξάλλου, ο λαός δεν λέει ότι «όσο λιγότεροι το ξέρουν, τόσο πιο πολύ θα κρατήσει»; Μάλλον ισχύει…

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του Alpha «Κρατάς μυστικό;» που θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν, ενώ αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στην «Απλή Μετάβαση» σε σκηνοθεσία Μίνωα Θεοχάρη στο «Εθνικό Θέατρο», μία επιτυχημένη παράσταση, στην οποία συνεργάζεται και με την πρώην σύντροφό του, Μαρίζα Ρίζου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top