Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κρίση, τα νεύρα και η ζήλια

Η ηθοποιός μιλάει για τις δυσκολίες του γάμου

Ήταν ακόμα 2018 όταν η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «Down Town»... κατάξανθη! Η Μαρία απαρνήθηκε το καστανό της μαλλί και έγινε ξανθιά για χάρη του ρόλου της στην θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The new Blonde Me...... 👸🏼 Το τόλμησα ....και ναι, είμαι τρελή! Αύριο στα περίπτερα στο @downtownmaggr που πάντα με προσέχει και με αγαπά! @nancyzabetoglou @thananagnostopoulos σας ευχαριστώ για όλα! Και εξυπακούεται την καινούργια μου οικογένεια @schwarzkopfpro.greece @schwarzkopfpro που είναι δίπλα μου σε όλους του τομείς, μέχρι και στο ψυχολογικό κομμάτι γι αυτή τη τεράστια αλλαγή μου και τον #hairexpert της #schwarzkopfprofessional @christosmichailidis _____________ #schwarzkopfpro #schwarzkopfprogreece #BLONDME #EXPRESSYOURBLONDME #hair @christosmichailidis #photography @lefteris_siarapis #newme #cover #covergirl #coverstory #mariakorinthiou #actress #styling @nikolaidi_filitsa #makeup @dimitris__stamatiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

 

Τώρα, που η παράσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στη φυσική της απόχρωση. Έγινε ξανά μελαχρινή και είναι άκρως εντυπωσιακή. Τα αποκαλυπτήρια του νέου της hair look τα έκανε και πάλι μέσα από τις σελίδες ενός περιοδικού.

Αυτή τη φορά, η σαγηνευτική γυναίκα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «People» ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ. Ο τίτλος, μάλιστα, που συνοδεύει την φωτογράφησή της είναι «Back to Black».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome back Μαράκι 🔮 Τολμώ να σας πω ότι το περίμενα πως και πως το μελαχρινό μου 🖤 PEOPLE MAGAZINE @peoplegreece www.peoplegreece.com Αυτή τη Κυριακή με το @ethnosnewspaper ______________ #photography @llocq #makeup #hairstyling @dimitris__stamatiou #styling @lamp_polina #interview @vimarinos #head @gpratanos ________________ #hairtreatment #tranformation #familyhair Η καινούργια μου οικογένεια που ευθύνεται για την αλλαγή μου αλλά και για την φροντίδα των μαλλιών μου! @olaplex_greece @olaplex @dimgaris #colorist #haircut @stathis.d.litsas ____________ #olablex #olaplextreatment #olaplexgreece #olaplexlove #Maria #mariakorinthiou #actress #cover #covergirl #coverstory #peoplemagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

 


Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μαρίνο Βυθούκλα μίλησε μεταξύ άλλων και για την «τρελή» σχέση της με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη και αποκάλυψε αν ύστερα από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, έχει περάσει σοβαρή κρίση ο γάμος τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με το δικό μου παλικάρι! Και παλικάρι με όλη τη σημασία αυτής της λέξης. @yannisaivazis #myman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

 

Με τον Γιάννη είστε ζευγάρι δώδεκα χρόνια. Ο γάμος σας έχει περάσει κάποια σοβαρή κρίση μέσα σε αυτό το διάστημα;

Σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, είτε φιλική, είτε γονεϊκή, είτε ερωτική, θα υπάρξει κάποια στιγμή κρίσης. Στη δική μας περίπτωση, υπήρχαν στιγμές ρήξης και καθημερινής διαφωνίας. Μπορεί δηλαδή κάποιες μέρες να μην ήμασταν καλά μεταξύ μας, του τύπου «Σήμερα ας μην πολυμιλήσουμε». Είμαστε τρελοί, αλλά το βρίσκουμε! Όταν βλέπω πως ο Γιάννης έχει νεύρα, του λέω «Άσε με, δεν έχω όρεξη, πάω να κοιμηθώ». Όταν είμαι εγώ τσιτωμένη, θα κάνει μια συγκεκριμένη γκριμάτσα και θα μου πει «Όχου, νεύρα έχεις; Ηρέμησε». Με λίγα λόγια, ο ένας έχει βρει τα κουμπιά του άλλου.

Είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του;

Είμαι, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στο παρελθόν. Πάντα θα τον πάρω να δω τι κάνει αν περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Κι αν δεν σηκώσει το τηλέφωνο, θα ξαναπάρω! Ακόμα τον ζηλεύω και με ζηλεύει, σε υγιή πλαίσια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top