William-Harry: Αυτή είναι η απόδειξη ότι περνάει κρίση η σχέση τους!

Τι γράφουν τα διεθνή μέσα μετά τη γέννηση του Archie

Με καθυστέρηση οκτώ ημερών επισκέφθηκαν το νέο βασιλικό μωρό ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton!

Ο γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan είναι έβδομος στη διαδοχή του θρόνου και είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Δύο μέρες μετά τη γέννησή του η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος επισκέφθηκαν στο Windsor το ζευγάρι για να δουν το νέο βασιλικό μωρό. 

Αντίθετα, ο πρίγκιπας Williamκαι η Kate Middleton, είδαν τον ανιψιό τους την Τρίτη το απόγευμα, οκτώ ημέρες μετά τη γέννησή του.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge δεν πήραν μαζί τους τα τρία παιδιά τους, τον 5χρονο πρίγκιπα George, την 4χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον μόλις ενός έτους, πρίγκιπα Luis, για να δουν το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πάντως, η επίσκεψη του William και της Kate στο Frogmore Cottage με καθυστέρηση έδωσε λαβή για σχόλια. 

Όλα τα διεθνή μέσα γράφουν ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση μεταξύ των δύο αδελφών. Από τον Απρίλιο δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο υποστηρίζουν πως υπάρχει ψυχρότητα μεταξύ του πρίγκιπα William και του μικρότερου αδελφού του και αυτός είναι ο λόγος που ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μετακόμισαν από το παλάτι του Kensington στη βασιλική κατοικία Frogmore Cottage στο Windsor.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top