Ρέβη: Το σχολείο που δεν τέλειωσε και οι σκηνές ζηλοτυπίας στον Αποστόλη

Έχει χαστουκίσει γυναίκα που φλέρταρε τον σύζυγό της

Εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Ρούλα Ρέβη στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης. Η γνωστή φωτογράφος μίλησε για όλα στην παρουσιάστρια και αποκάλυψε πράγματα για τη ζωή της που δε γνωρίζαμε. 

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το σχολείο που δεν τελείωσε ποτέ

Η Ρούλα Ρέβη μεγάλωσε σε ένα σπίτι που δεν υπήρχε ποτέ ησυχία και η κατάσταση ήταν περίεργη. Παρά το γεγονός πως οι γονείς της «κλέφτηκαν» όταν ήταν ακόμα ανήλικοι, η σχέση τους δεν ωρίμασε ποτέ και τα προβλήματα αντί να λύνονται, μεγάλωναν.

Τα οικονομικά προβλήματα και ο μποέμ χαρακτήρας του πατέρα της την έκαναν μια αντιδραστική έφηβη που αποφάσισε στη Β' Λυκείου να εγκαταλείψει το σχολείο. Αυτό είναι κάτι που είπε για πρώτη φορά δημόσια. 

«Υπήρχαν καθημερινά καβγάδες και εντάσεις μέσα στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει μετανιώσει που δεν πήρε το απολυτήριό της. 

Η γνωριμία και η σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα

Η Ρούλα είναι μαζί με τον Αποστόλη 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά 4 ετών, τα οποία είναι δίδυμα. 

Η επιτυχημένη φωτογράφος, ανέφερε πως η σχέση τους ήταν πραγματικά καρμική και πως ο ηθοποιός ήταν το κομμάτι που της έλειπε. Η γνωριμία τους έγινε σε μια φωτογράφηση πριν ακόμη εκείνος γίνει πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό. 

Ρέβη-Τότσικας: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας!

Στη συνέχεια παρέμειναν φίλοι για ενάμιση χρόνο. Τότε και οι δυο βρίσκονταν σε σχέση. Ένα βράδυ, όπως είπε η ίδια, ο Αποστόλης την κάλεσε στο σπίτι του να δουν το σήριαλ «Μαζί σου», στο οποίο πρωταγωνιστούσε τότε εκείνος. Εκεί ήταν και η σύντροφος του ηθοποιού. Τότε ήταν που κατάλαβε η Ρούλα ότι δεν τον βλέπει φιλικά. «Στεναχωρήθηκα εκείνη την ημέρα και κατάλαβα ότι τον θέλω! Μετά από λίγες μέρες ήρθε ο  Αποστόλης και μου είπε "Λέω να χωρίσουμε και οι δύο και να είμαστε μαζί!" Ε, και από τότε είμαστε μαζί!»

«Έχω ρίξει χαστούκι σε μια γυναίκα που την "έπεσε" στον Αποστόλη»

Η φωτογράφος ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια αν ζηλεύει και αν έχει κάνει ποτέ κάποια σκηνή και παρά το γεγονός πως παραδέχτηκε ότι πλέον της αρέσει όταν βλέπει να φλερτάρουν τον σύζυγό της και δε νιώθει καμιά ανασφάλεια, κάποτε είχε αναγκαστεί να χαστουκίσει μια κοπέλα, η οποία το είχε... παρατραβήξει!

«Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα. Ήταν φοβερά προκλητική. Είχε βγάλει έξω το στήθος της, εμείς καθόμασταν σε μια ροτόντα σε ένα μπαρ με μεγάλη παρέα. Εκείνη περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Λέω "παιδιά τι συμβαίνει με την κοπέλα;" Κάποια στιγμή της λέω "πας λίγο έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται;" και μου λέει "Άι στο διάλο!" και ξαναπερνάει! Τη σκουντάω, μου λέει "τι θες επιτέλους;" και την πιάνω από το μαλλί, της ρίχνω ένα χαστούκι και μετά την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και φύγανε! Αλλά εντάξει, μου την έδωσε πάρα πολύ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parents @apostolis_totsikas_official

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λύσσαξατε !!!!! Πάρτε το!!! #10yearchallenge

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top