Ο Αντίνοος Αλμπάνης στο star.gr: «Έχω πάρα πολύ καιρό να δω την Ντορέττα!»

Μιλάει για το «Φινιστρίνι» αλλά και τον «Πρίγκιπα της φωτιάς»

Το «Ο ταλαντούχος κύριος Αλμπάνης» είναι πολύ λίγο και αφόρητα κλισέ για να τον περιγράψει κανείς. Εξάλλου, μετά από τόσες και τόσες επιτυχημένες παραστάσεις στο βιογραφικό του, δε χρειάζεται έναν ταπεινό δημοσιογράφο να το επιβεβαιώσει.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθέτησε τον Αντίνοο Αλμπάνη

Στο «Φινιστρίνι» στο «Από Μηχανής Θέατρο» αποδεικνύει πως λίγο πριν γίνει 36 ετών είναι ένας ώριμος ηθοποιός με τεράσια γκάμα, έτοιμος να πάρει στα χέρια του έναν δύσκολο μονόλογο και τα δευτερότριτα να κάνει μία από τις θεατρικές επιτυχίες της σεζόν. Δε γινόταν να μην τον ρωτήσω για τον Πέτρο Φιλιππίδη που τον σκηνοθέτησε, απογειώνοντας το κείμενο ενός εξίσου καταξιωμένου δημιουργού και ηθοποιού, του Βασίλη Ρίσβα. «Είναι πολλά αυτά που θα ΄θελα να πω σε σχέση με τον Πέτρο, αλλά θα σταθώ σε ένα πράγμα. Αν έπρεπε να ξανακάνω αυτό το ταξίδι, με τον Πέτρο θα ‘θελα να το ξανακάνω. Ήταν τόσο πολύ συνεπής, τόσο επαγγελματίας, τόσο δοτικός, τόσο γλυκός, τόσο πάνω στη δουλειά, μέσα στη δουλειά… νόμιζα ότι ετοιμαζόταν να παίξει ο ίδιος στην παράσταση!».

Λίγο μετά την αρχή της σεζόν, τον βλέπαμε καθημερινά  στο OPEN και τον «Πρίγκιπα της φωτιάς» του Γιώργου Κυρίτση, μία σειρά που  είχε… άδοξο τέλος. «Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει με τη σειρά… είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, δε μου επιτρέπεται να πω τίποτα» ήταν η απάντησή του για το τι μέλλει γενέσθαι με το σίριαλ.

Έχει πολύ καιρό να δε την Ντορέττα Παπαδημητρίου εξομολογείται στο star.gr /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στην επόμενη ερώτηση, αφού σε πρόσφατο βιντεάκι στο Instagram, ο Αντίνοος παρέα με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουν «κλειστεί» σε ένα ασανσέρ. Αυτή ήταν η δική του, χιουμοριστική απάντηση στη δήλωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου ότι ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, θα προτιμούσε τον Ντάνο για να την απεγκλωβίσει. Αλήθεια ποια είναι σχέση του με την ηθοποιό/παρουσιάστρια; «Είχαμε επαγγελματικές σχέσεις στο παρελθόν… δεν έχω κάποια σχέση. Έχω να τη δω πάρα πολύ καιρό» δηλώνει χωρίς πολλές περιστροφές.

«Δε γεννήθηκα για να υπηρετώ αυτά που θέλει η κοινωνία, εμένα με νοιάζει τι θέλω εγώ» ήταν απάντησή του για τον αν σκέφτεται να παντρευτεί, δηλώνοντας πως είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή.

Κι αυτό το καλοκαίρι ο Αντίνοος δε θα καθίσει στιγμή, αφού μετά το «Φινιστρίνι» που ρίχνει αυλαία στις 28 Μαΐου, θα περιοδεύσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το «Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου, ενώ τον χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει με τον Γρηγόρη Βαλτινό στο «Αρχιμάστορας Σόλνες» στο θέατρο «Ιλίσια». Μάλιστα πρόσφατα ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα της ταινίας «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά με τη Ρένα Μόρφη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Κάμερα-μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top