Χρηστίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό με τον Μαραντίνη!

Τι είπε στο κανάλι της στο YouTube

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Όταν είχαν μιλήσει για την κρίση στον γάμο τους

Πριν από μερικές μέρες έσκασε σαν κεραυνός η είδηση του χωρισμού του πιο αγαπημένου ζευγαριού της εγχώριας showbiz, Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει και δύο γιους, τον Φίλλιπο και τον Μιχαήλ, δημοσιοποίησε στο κοινό την απόφαση του διαζυγίου του μέσω του Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια των followers και οι συζητήσεις στους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά και τα δημοσιεύματα στα ελληνικά sites «πήραν» φωτιά! Ο κόσμος έδειξε στο ζευγάρι πολλή αγάπη και οι περισσότεροι «έπεσαν» απ’ τα σύννεφα με αυτόν τον χωρισμό.

Μετά το post του χωρισμού τους, ούτε ο Θοδωρής ούτε η Σίσσυ δεν είχαν δώσει κάποιο «σημάδι ζωής». Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, ωστόσο, η παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί τα συναισθήματά της σε αυτή τη φάση της ζωής της μέσω του καναλιού της στο YouTube με ένα βίντεο που ονόμασε: «Δυο λόγια…».

Μεταξύ άλλων, σε αυτό το βίντεο η Σίσσυ τόνισε ότι διανύει, ίσως, τη δυσκολότερη περίοδο στη ζωή της, καθώς δεν είναι συνηθισμένη στα διαζύγια.

«Οι γονείς μου και οι παππούδες μου ήταν πολύ αγαπημένοι και δεν είμαι σίγουρη πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω και τι πρέπει να κάνω. Όταν ενώνεσαι με έναν άνθρωπο με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις και εύχεσαι και ελπίζεις ότι αυτό θα είναι για πάντα. Και όταν αυτό το «για πάντα» δεν βγαίνει, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία»,  ανέφερε φανερά λυπημένη από την τροπή των πραγμάτων στην προσωπική της ζωή.

Πρόσθεσε ακόμα, ότι θα παραμείνει ενωμένη με τον Θοδωρή για τους δύο γιους τους. Θα προσπαθήσουν να είναι αγαπημένοι όλοι μαζί κάτω από μία νέα συνθήκη, που θα ανακαλύψουν σιγά – σιγά, καθώς είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς.

Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη που τους έχει δείξει μετά την αναγγελία του χωρισμού τους τονίζοντας πως η στήριξή που τους έχουν δείξει είναι πολύτιμη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top